Преглед на количката „TiROMEL T3 Triiodotyronin от Abdi Ibrahim“ е добавен във вашата количка.
Промо
Оригинален Силен Мейзитанг / Original Meizitang Strong

Оригинален Силен Мейзитанг / Original Meizitang Strong

45.00 лв. 35.00 лв.

Няма Наличност.

Категория: .
Етикети: , .

Оригинален Мейзитанг Силна Формула / Original Meizitang Strong Version е най-силната версия на Meizitang Botanical Slimming Gel, а сега и в напълно нова опаковка и усъвършенствана формула.

Product Description

Производител: Kunming Dali Industry&Trade Co., Ltd (Китай)
Приложение и дозировка: По 1 капсула на ден, сутрин преди или след хранене.

  • Съдържа екстракти от естествени растения с никакви странични ефекти
  • Потиска апетита по естествен начин без диета
  • Бързи резултати, водещи до бърза загуба на тегло

Мейзитанг Стронг е един от най-ефективните и доказани през годините натурални препарати, спомагащи отслабването да се извърши бързо, лесно, трайно и най-безопасно. Тези хапчета за отслабване съдържат следните билки и растения:

  • Lotus leafs 53.2 MGG
  • Psyllium husk 72,2 мг
  • Artemisia dracunculua 45.6 мг
  • Jobstears 68.4 мг
  • Bamboo shots 60.8 мг
  • Xianxian CaO 79,8 мг

Действие:
Meizitang Strong Version действа бързо, още с приема на първата капсула. Препаратът е изцяло растителен, без проява на странични ефекти. Meizitang гел капсулите потискат апетита по естествен начин, с помощта на своите съставки, без да е необходимо да се спазват  диети. Гел капсулите Мейзитанг Усилена формула превръщат Вашите мазнини в енергия и засилват многократно метаболизма Ви, като по този начин бързо и безопасно намалят Вашето тегло. Освен цялостното отслабване, гарантирано организмът Ви ще получи и необходимите му витамини и минерали и аминокиселини, а освен това и ще изчистите тялото си от вредните токсини и шлаки.Отслабването, до което води действието на съставките, е трайно, без възвръщане на вече изгорените килограми – йо-йо – ефект.

Гел капсулите Мейзитанг освобождават тялото от свободните радикали и забавят процеса на стареене. Успяват да възвърнат еластичността на кожата  и не позволяват тя да се отпуска.
Най-важното, което трябва да знаете е, че капсулите Мейзитанг не нарушават лигавицата на червата, и успяват да прочистят стомашно-чревния тракт. Натуралният състав на капсулите действат диуретично и слабително.

Очакван ефект: Загуба на над 10 кг. телесно теглото при курс на употреба 30 дни.

Странични ефекти:
Meizitang силна формула или силен мейзитанг е безвреден продукт, но при хора с наследствени проблеми – сърдечносъдови, чернодробни, бъбречни, алергии и др. е възможно да се забележат усложнения. В началото на приема е възможно да получите главоболие, отпадналост, гадене.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Оригинален Силен Мейзитанг / Original Meizitang Strong”