Промо
Lida Slim Strong от Nacepen.com

Lida Slim Strong от Kunming Dali Industry&Trade Co.

30 капсули

49.99 лв. 44.99 лв.

В Наличност!

Лида Слим е хранителна добавка създадена на базата на специално подбрани растителни екстракти.

Product Description

Lida Slim Strong хапчета за отслабване ( Green Lida )

Lida Slim Strong ( Лида Слим Стронг ) или Green Lida – хапчета за отслабване силна версия с пречистена формула в шише.

Това е най-новата разновидност на Лида, позната още като Green Lida ( lida green ), която все още няма множество фалшификати на пазара и е със същия силен резултат както лидата и редуктила от преди години. Green Lida e подходяща за отслабване както при жени, така и при мъже.

Lida Slim Strong

Лида Слим Стронг /Lida Slim Strong- хапчета за отслабване съдържат активните съставки на добре познатият на пазара продукт  Лида Стара формула – в нова, по-удобна опаковка в шише и с пречистена формула. Лида Слим  е подходяща и за хора със заседнал начин на живот, които нямат възможност за тренировки. Продукта е произведен от на базата на растителни екстракти. Хапчетата за отслабване Lida Slim Strong са отговор на търсенето на пазара на продукт с добре познатият ефект на продуктите Лида, но с по-малко странични ефекти.  Едно уникално средство за бързо ,ефективно и безопасно отслабване. Не съдържат  съставки с химичен или хормонален произход. Осезаем ефект се забелязва достатъчно бързо – в рамките на 1 месец.

Отслабване с помоща на  Лида Слим Стронг хапчета за бързо отслабване без диета.

Приемът на хапчета за за бързо отслабване без диета Лида Слим води до понижаване на апетита, намаляне на желанието за сладки храни и приемането на храна в такива обеми , към които е привикнал Вашия организъм. Човешкия организъм не обича да „гладува“ и започва да използва запасите си от натрупаните в тялото мастни депа, а същевременно да разгражда и употребява неразградените и неусвоени остатъци от храна – натрупаните „шлаки“.
Започва процес на детоксикация.
В резултат ,в началото на приема може да се почувства временна слабост , замайване , виене на свят , безсъние , безспокойство или дори известна раздразнителност. Всичко това е напълно нормално и в следствие на намаленият прием на храна.

ПРЕИМУЩЕСТВА на хапчета за бързо отслабване без диета Green Lida Slim Strong:

Лида слим са създадени на базата на растителни екстракти
Green Lida Slim са безопасни и не са  токсични
Лида Слим нямат  разхлабително действие
Lida Slim активно горят мазнините в проблемните участъци и водят до бързо отслабване
Лида Слим не предизвикват рецидив и йо-йо ефект при последвало правилно хранене
Lida Slim имат бърз ефект без нужда от физически натоварвания

Lida Slim Strong хапчета за бързо отслабване без диета

Продуктите Лида Слим Дайдайхуа , добиват все по-голяма популярност и повишено търсене , благодарение най-вече на бързото си действие. Lida Slim Strong  е изцяло нов за пазара продукт и все още няма аналози и фалшификати.

Разлики между Лида Стара Формула, Лида Нова Формула и Лида Слим
Със стара формула (в сив блистер) се отслабва от 5 до 12 кг.за месец.
С нова формула (е зелен блистер ) се отслабва от 2 до 5 кг.за месец
С Лида Слим се отслабва между 6 и 13 кг за месец. Опакована е в удобно шише.

Трябва да се има в предвид, че посочените резултати са ориентировъчни.  Повечето хора имат индивидуални резултати, така както е индивидуален всеки човешки организъм. Свалените килограми също зависят от начина Ви на живот и хранене, метаболизъм, както и много други фактори.

Лида Слим възможни реакции на организма по време на прием:

По време на приема на Lida Slim ще изпитвате силна жажда, която ще Ви провокира да пиете повече вода и да изхвърляте токсините от организма. В случай, че сте по-чувствителни към някоя от съдържащите се съставки на хапчетата за отслабване има някаква вероятност, макар и рядко срещана  да имате временни странични ефекти като трудности в съня, изнервеност, леко главоболие, повишена дейност на сърцето или световъртеж. Това не е повод за сериозно притеснение понеже отнема време на организма да се адаптира към продукта и рязко намаления прием на храна. Всичко това преминава обикновено най-много до една седмица. Ако неразположенията Ви притесняват, може да приемате по една капсула през ден. Така организма приема по-леко процеса и ще сваляте по-плавно. Ако описаните странични ефекти се засилят, прекратете приема и се свържете с нас за консултация.

Ако страдате от безсъние в първите дни от приема на хапчета за бързо отслабване без диета Lida Slim, ограничете консумацията на кофеинови напитки и силни чайове. Добре е да приемате само по една кофеинова напитка преди обед.

СЪСТАВ:
Всяко хапче за отслабване Lida Slim Strong съдържа екстракти : Дайдайхуа ( 41 % екстракт от горчив портокал ) 80 мг , семена Касия 47.6 мг , семена Джобстър 42 мг , семена Морус аустралис/Индийски лотус 36.4 мг, л-карнитин 4 %, помощни вещества :нишесте.
СЪДЪРЖАНИЕ:
Една опаковка Лида Слим Стронг/ Green Lida хапчета за бързо отслабване без диета съдържат 30 капсули опаковани в удобно за носене шише.
НАЧИН НА УПОТРЕБА:
По една капсула на ден – сутрин преди или след хранене или по време на първото Ви хранене за деня. По време на прием на продукта да се пие много вода. След първия месец от приема с цел да се избегне така нареченият йо-йо ефект се препоръчва да продължите приема общо до три месеца. През това време организма ще привикне с по-малък обичаен прием на храна и ще задържите постигнатите резултати.  Ако след това е необходимо да сваляте още килограми направете 30 дни почивка след което, можете да приемате отново по една капсула на ден.

СЪХРАНЕНИЕ:
Съхранявайте хапчетата за отслабване на стайна температура на сухо и тъмно място,недостъпно за деца.

ВНИМАНИЕ!:
Хапчета за отслабване Лида Слим не се препоръчват за употреба от деца до 16 годишна възраст, както  и при възрастни над 65 години!
Забранява се използване от бременни жени или кърмачки!

Лида Слим не бива да се използва от хора със сърдечно-съдови заболявания, с високо кръвно (хипертоници) или след изкаран инсулт!

Да не се превишава препоръчаната дневна доза на хапчетата за отслабване.
Хапчетата за отслабване Lida Slim Strong не могат да заместят разнообразното хранене и не са лекарствено средство!

Производител Kunming Dali Industry&Trade Co., Ltd, Страна на произход: Китай

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Lida Slim Strong от Kunming Dali Industry&Trade Co.”