Не може да добавите "VIGOUR 300 USA / ВИГОР 300 - Златна Виагра" към количката, защото е изчерпан.
Епимедиум от Nacepen.com

Паста Епимедиум на Themra

49.99 лв.

В Наличност!

Категория: .

Epimedium Macun е най-мощният естествен афродизиак, който може да се приема от мъже и жени. Билковата паста за повишаване на сексуалната активност с екстракт от Епимедиум действа изключително благоприятно на половата система и мъжкото самочувствие. Epimedium Мacun на Themra е 100% натурален стимулант, създаден от даровете на природата. Билков секс „стимулатор“, който ви предлага по-добро действие от Viagra, но напълно безвредно.Основната съставка на този естествен афродизиак е Epimedium, познат като билката, която балансира Ин и Ян или известна още на английски като „Horny Goat Weed“.

Product Description

Epimedium Macun е натурална паста за ерекция, която благоприятства половите функции и мъжкото самочувствие.

Описание на Epimedium Macun 240gr:

Epimedyumlu Macun увеличава желанието за секс и подобрява ерекцията като стимулира простатната функция и работата на тестисите. Epimedium повишава либидото, подобрява половата мощ и възстановява сексуалното желание. Епимедиум е билка, която открито се рекламира като най-мощният натурален сексуален стимулатор. В тази насока тя е доказала своята ефективност, дори и при тежки случаи със здравословни проблеми. Тя съдържа икариин, който е естествен аналог на силденафила – основната съставка на Виаграта. Но за разлика от виаграта растителното вещество икариин няма странични ефекти. Някои спортни специалисти препоръчват епимедиум като средство за повишаване на силовите показатели и покачване на мускулна маса. Екстрактът от кози плевели / Епимедиен екстракт (Icariin) е флавоноидно гликозидно съединение, получено от няколко вида растения от семейство Epimedium, които са известни като Horny Goat Weed или Yin Yang Huo. Екстрактите от тези растения се считат за афродизиаци и обикновено се използват в китайската билкова медицина за подобряване на еректилната функция и преждевременната еякулация.

Приложение на Epimedium Macun 240gr:

  • При полови контакти се препоръчва 1/2 чаена лъжица (желателно дървена или пластмасова, избягвайте метални) от пастата 30-45 минути преди акта.
  • При желание за трайно повишаване на либидото и възможност за ежедневни полови контакти, приемайте ½ кафена лъжичка сутрин на гладно с чаша вода и ½ кафена лъжичка преди лягане също последвана от чаша вода.

Състав:

С медна текстура, Epimedium macun е естествен афродизиак, който съчетава Епимедиум- 0,79 % с други чудодейни дарове на природата, като пчелно млечице, цветен прашец, джинджифил, американски женшен, сибирски жен-шен, мака, гингко билоба, канела и ванилия , мед от цветя, глюкоза, черница- сироп, полен, рожков, галанга, коприва и други. Лъжица с горчиво-сладък вкус превръща секса в удоволствие отново. За всички!

Забележка:

Продуктът не е лекарствено средство. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Epimedium не трябва да се съчетава с други мощни инхибитори на PDE5 като „Виагра“, „Циалис„ и други. Не се препоръчва при хора с високо кръвно и бременни и кърмещи жени.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Паста Епимедиум на Themra”