Не може да добавите "Viagra 007 / Виагра 007 Секс Стимулант" към количката, защото е изчерпан.
Промо
Черна кралска мравка от Nacepen.com

Черна кралска мравка от BRC Ltd.

49.99 лв. 39.00 лв.

Няма Наличност.

Black Ant King или Черна кралска мравка е билков секс стимулант за ерекция, който представлява комбинация от няколко много ефективни за мъжкото здраве натурални компонента. Предлага се в луксозна метална кутия и е на супер цена! Продуктът е развит в САЩ и произведен в Хонг Конг. За разлика от класическата Виагра, Черна мравка показва по-малко странични ефекти, задържа ерекцията по-дълго и е на билкова основа. Действа до 36 часа след прием.

Product Description

Обща информация за Black Ant King / Черна кралска мравка: 

Черна кралска мравка  се предлага в луксозна метална кутия. Този секс стимулатор е развит след дългогодишни изследвания в биотехнологичните лаборатории в Los Angeles, USA като изцяло натурален, билков продукт за стимулация на мъжкото здраве и либидо. Понастоящем е сред най-популярните натурални секс-стимуланти в света. Той представлява бленда от пет много ефективни за мъжката потентност компонента – Тонгкат Али, Женшен, Трибулус Терестрис, Йохимбин и Коприва. За разлика от класическата Виагра или нейните генерици, той показва много по-малко странични ефекти и задържа ерекцията Ви по-дълго време.

Действие: Комбинацията от всички активни съставки действа като мощен афродизиак – и Женшен (Ginseng) осигурява повишението и задържането на Вашата ерекция и сексуална мощ. Освен, че либидото Ви ще скочи до неизмерими висоти, способностите Ви в леглото ще бъдат ненадминати, и преди всичко – гарантирани!

ВАЖНО:  Black Ant King / Черна кралска мравка действа  като ензимен инхибитор на принципа на Виагра: задържа отделянето на хормона PDE-5, което позволява на пениса да е в ерекция по-дълго време като предизвиква разширяване на кръвоносните съдове в него. Това се случва единствено, когато сте сексуално стимулирани. С приема на таблетка Black Ant King ще е възможно вече не само да повторите сексуалния акт веднага след еякулация, но и да изпитате удоволствие повече от няколко пъти!

Гарантирано действие до 36 часа след прием.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Черна кралска мравка от BRC Ltd.”