Не може да добавите "Камагра Гел Капсули на Ajanta" към количката, защото е изчерпан.
Промо
Black Ant - Афродизиак за истински мъже! Изцяло от натурални съставки, безвреден и доказано ефикасен!

Черна мравка / Black Ant

40.00 лв. 29.99 лв.

Няма Наличност.

Black Ant – Афродизиак за истински мъже! Изцяло от натурални съставки, безвреден и доказано ефикасен!

Product Description

Секс продуктът „Черна мравка” съдържа билкови съставки, които укрепват половата система, стимулират либидото, уголемяват, удебеляват и удължават пениса.

Производител: BRC Ltd. Hong Kong

Black Ant / Черна мравка започва да действа 30-40 минути след прием и е с дълготраен ефект до 18 часа. Таблетка Black Ant / Черна мравка се поглъща цяла с ½ или цяла чаша вода, като е възможен и прием и с храна.

Не приемайте повече от една таблетка в рамките на 24 часа.

Ако погълнете по-голяма от предписаната доза Black Ant могат да се проявят нежелани реакции и странични ефекти. Ако това се случи, незабавно уведомете Вашия лекар.

Съхранение:
Съхранявайте на стайна температура, не по-висока от 25C. Пазете от светлина и влага. Не употребявайте лекарствени средства с изтекъл срок. Пазете далеч от деца!

Как действа Черна мравка:
Черната мравка (Black Ant) е един от най-предпочитаните сексуални стимуланти и е известна сред секс хапчетата с това, че действа много добре на мъжкото либидо, като се изразява с многократно увеличаване на сексуалното желание, удължена ерекция, вкарва повече кръв в пениса и така той става по голям и по-твърд от обикновено, предпазва от преждевременна еякулация (изпразване), засилва се насладата от сексуален акт. Мравката, наред с всички положителни свои черти, има забележителен и дълготраен ефект върху хормоналната активност, активира надбъбречната жлеза, стимулира и подобрява имунната система и подобрява спермограмата. Освен всички тези качества Black Ant / Черна Мравка е предпочитан, защото не се наблюдават странични ефекти.

Какво представлява Black Ant и кога се прилага:
Черната мравка е царят на сексуалните стимуланти. Black Ant секс продукт е създаден изцяло от природни продукти. Основните съставки на Черната мравка са: Tribulus (основна съставка на трибестана), Lotus, Furl seal penis, Haippocampus, Saffron, Saw palmetto, Maca, Tibetan yak testis, Deer penis, Cordyceps sinensis, Lubian snow. Използват се при импотентност, слабо либидо, сперматорея, болки в кръста и коленете, слабост в крайниците, апатия, недостиг на енергия и кръв. Удължава времето на половият акт.

Начин на употреба и дозировка: максимум по 1 таблетка на 24 часа.Не превишавай дневната доза! За по-добър ефект се пие с топла вода.

1. За увеличаване на либидото се взима едно хапче 15-20 минути преди половият акт. Ако след приемането на таблетката се получат няколко ерекции, пенисът се успокоява с хладка вода.

2. За общо тонизиране и оздравяване – на всеки три дена по едно хапче. След изпиване на 2-3 кутии се усеща повече прилив на сили и подобряване на половите функции. При този вариант не е необходимо да се взима преди половия акт.

Нежелани реакции:
Въпреки че е напълно натурален и природен секс стимулант, Черната мравка не бива да се употребява от хора с високо кръвно налягане, сърдечно съдови заболявания и бъбречни заболявания. При наличие на някое от изброените заболявания не се препоръчват никакви сескуални медикаменти без предписание от Вашия личен лекар.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Черна мравка / Black Ant”