Промо
Boldabol-Boldenone-British-Dragon

Boldabol 200 (British Dragon) Болденон

10мл (200mg/ml)

73.00 лв. 65.00 лв.

В Наличност!

Категории: , .

Болденон на British Dragon притежава уникални и специфични характеристики, които не могат да бъдат открити в която и да е друга стероидна субстанция. Структурата на Болденон е сходна с тази на тестостерона, но силата му на анаболик е 7 пъти по-голяма.

Product Description

Boldabol 200 има своя уникална формула, наречена Дехидро-болденон и за разлика от останалите стероиди не се причислява към съкратените 5-алфа форми. Ефективността на Болдабол произлиза от самостоятелното свързване на Болденон с андрогенните рецептори. Успешно създава положителен азотен баланс, който от своя страна води до повишаване на белтъчния синтез, покачване на апетита и в  последствие увеличаване на мускулната маса. Болденон притежава много слаба естрогенна активност, а анаболната му активност трае и след края на курса. При примерна доза от 300 до 400 мг седмично ще има по-скоро положителен ефект, а ароматизацията е незначителна и са изключени появи на генекомастия или отлагане на мазнини.

Полезно е да се отбележи, че анаболната активност се повлиява от минималната ароматизация и така се създава възможност за стимулира на секреция на хормона на растежа и отлагане на глюкоза. Това е причината особено силните андрогенни хормони Тестостерон и Анадрол, които притежават високи стойности на ароматизация, да водят до значително увеличаване на мускулатурата.

От всичко горепосочено може да се твърди, че Болденон е невероятен стероид най-вечер заради своята умерена естрогенна активност. Той води до увеличаване на ниваната на Еритропротеин, който както знаем стимулира производството на червени кръвни телца /еритроцити/ и е познат под съкращението ЕРО. Това прави Болденон едни от най-любимите и предпочитани анаболни стероиди. Със своето действие  върху ЕРО Болденон влияе върху преноса на кислорода чрез еритроцитите до тъканите и клетките на тялото. Без кислород няма спортни постижения. Той е от изключителна важност за повишаване на резултатите.

За да се запази чиста мускулна маса и венозност се препоръчва съчетаване на Болденон с подчертано неароматизиращ препарати от типа на Винстрол или Примаболан. Проблем може да се окаже контролирането на апетита. Тук на помощ идва комбинацията с Тестостерон и Анадрол, които работят за маса и след дълготраен прием не се наблюдават противопоказания за мъжете.

Комбиниране и дозировка:

Достатъчната и безвредна за черния дроб доза е от порядъка на 300-400 мг. Благодарение на андрогенните свойства на Boldabol може да се прилага една инжекция седмично, защото при над 200мг доза се облекчават използването. С наслагване на висока концентрация и обединен ефект се постигат желаните стойности изключително бързо. В началото може първата и втората седмица дозата за инжектиране може да достигне до 600-800 мг седмично, а после да се редуцира на 300 -400 мг седмично в продължение на 8-10 седмици. За постигане на чиста маса се приема съчетан с Станозол, Тестостерон пропионат и Тренболон. Някои предпочитат Пропионат, други Станозол, който е задължителен за увеличаване на силата и обема на мускулите, като същевременно от своя страна Болденон увеличава венозността. Всичко това се случва без абсолютно нинакъкв риск от ароматизация. При съчетаване на 300 – 400 мл Болденон с 50 мг Станозолол седмично се стига до значително силни резултати при удържане нивата на релеф и повишена венозност. Запазването на форма и релеф се постига и с приемане на 75 мг примерно Парболан към Балденона.

За качество на натрупаната маса, с умерено повижшаване се препоръчва комбинация на Болденон с Тренболон.

Ако желаете да избегнете неприятния ефект на повишаване на прогестерона, който има Нандролон, тогава се съчетава приема на Болденон с Тестостерон енантат или ципионат.

Тъй като повишава апетита, съчетаването на стандартната доза от 300-400 мг Boldabol и 500 мг Сустанон,Тестостерон енантат водят до невероятно съчетание. Боледанон е равен по сила на Дека, увеличава значително апетита, но не влияе силно въхру жлезите с вътрешна секреция. Поради тази причина Болденон оставя на заден план Метенолона (Примаболан) /заради слабия ароматизиращ ефект/ и Нандролон /поради високата анаболна активност/

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Boldabol 200 (British Dragon) Болденон”