Boldebal Boldenon Болденон

Boldebal (NASpharma) Болденон

10 ампули по 1мл (200mg/ml)

53.00 лв.

В Наличност!

Категории: , .

Boldebal / Болденон на добра цена. Болденона е силно анаболен стероид с бавно и продължително действие. Понеже не задържа вода, препаратът покачва предимно чиста мускулна маса.

Product Description

Boldebal е силно анаболен стероиден препарат с продължително действие, което се изразява в бавно изграждане на качествена мускулна маса. Структурата му е много сходна с тази на Метандиенон /метана/, но за разлика от него, болденона не задържа вода и не е толкова силно андрогенен. Притежава добро мускулно изграждащо действие, без да проявява странични ефекти. Рядко се приема самостоятелно, като обикновено служи за база в анаболно стероидния цикъл на другите по-мощни анаболно-андрогенни стероиди.

Boldebal има следните характеристики и описание:

Boldebal / Болденон увеличава силовите показатели, покачва мускулната маса и значително повишава апетита. Нивата на червените кръвни клетки се повишава и се подобрява доставката на кислород към мускулите. Задържа добре азота в клетките и гарантира по-голямо разширяване на кръвоносните съдове. Болденон не дава рязко натрупване на маса, с него няма да пораснете изведнъж, вместо това анаболият стероид осигурява бавен, но постоянен приръст на качествена мускулна маса. Резултатите от Boldebal ще са видими след 3-4 седмици. Придобитите мускули няма да са гладки и подпухнали като при употреба на тестостерон, а по-плътни и дефинирани. Придобитата мускулатура се запазва за дълго време след спиране на стероида.

Не ароматизира. Не се споменават странични ефекти като гинекомастия дори в по-големи дози. Което не налага използването на антиестрогенни продукти по време на Болденон цикъл. Не задържа вода!

Активно вещество: Boldenone Undecylenate (болденон ундециленат)

Успешно се прилага и за покачване на мускулна маса и в предсъстезателна подготовка за релеф. Жените намират болденон доста удобен анаболен стероид, защото когато се приема в ниски дози симптоми на вирилизация обикновено няма. Поради бавното си действие Boldebal се използва основно в дълги стероидни цикли, комбинирайки няколко анаболни стероида.

В цикъл за релеф, болденон се комбинира с Винстрол или Анавар. В цикъл за маса, препарата работи добре с Тестостерон или Параболан /Тренболон/.

Boldenon е маслен инжекционен анаболен стероид, и приема му става чрез мускулно инжектиране. Нормална доза болденон за мъже е 400-600мг, веднъж седмично. По-малка доза обикновено е неефективна, а много голяма доза не води до по-добри резултати, а само увеличава риска от нежелани реакции. Цикълът обикновено е с продължителност 10-12 седмици. За жените доза от 50-100мг е достатъчна за добри резултати без симптоми на вирилизация.

Анаболните стероиди и техните възможни нежелани реакции може да повлияят на отделните хора по различен начин. Boldebal е сравнително лек анболен стероид, затова и свързаните с него странични ефекти са малко и много рядко се проявяват. Най-честите са мазна кожа, акне, повишена агресия.

Спортисти на които им предстои допинг тест трябва да знаят че Boldebal може да бъде открит и засечен в тялото до 6 месеца след последната инжекция.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Boldebal (NASpharma) Болденон”