Deca Durabolin Дека Органон

Deca durabolin (Organon) Дека дураболин

5 виала от 2мл (100mg/ml)

30.00 лв.

В Наличност!

Deca Durabolin на Органон е първообраза на всички анаболни стероиди с активна съставка Нандролон деканоат. Дека Дураболина е основен анаболен стероид при комбинациите в цикъл за покачване и трупане на мускулна маса.

Product Description

Опаковка на Дека дураболин: 5 флакона х 2мл (100mg/1ml),
Цена: 30лв.
Производител: Organon

Deca durabolin е търговско наименование на инжекционният анаболен стероид Нандролон деканоат. Деката /както го наричат във фитнес залата/ е основен анабол в циклите за покачване на мускулна маса и сила. Дека дураболин е харесван от повечето атлети, защото има силно анаболно действие и слаб андрогенен ефект. Препарата обикновено се прилага като основа при комбинирането на анаболните стероиди в цикъла на културистите през основният период за натрупване на мускулна маса.

Дека-Дураболин, познат още като  Ретаболил, Норма Дека, Дурабол, Нандролон и др. е произведен за първи път през 1959 година от фармацевтична компания Органон. Активната му съставка на препарата е нандролон деканоат. В началото се предлага на пазара в ампули от 1 мл , с 50 мг съдържание на генеричната съставка. Днес се предлага и купува в шишенце 2 мл. с активна субстанция 200 мг.

Сходни продукти с DecaDurabolin (Organon) – Nandrolona (Balkan Pharmaceuticals), Decaplex 300 (Axiolabs) и други.

Към момента на световния пазар се предлагат повече от дванадесет лекарства, които съдържат Нандролон деканоат. Слуховете твърдят, че в началото  Олимпийските Комитети и Националните Спортни Организации  са спонсорирали разработката и производството на препарата.

При прецизна употреба и точно правилна доза  Deca-Durabolin няма нежелани странични ефекти, и заедно с това изключително засилва сексуалното желание при жените.

Ретаболилът е инжекционен анаболен стероид . Той притежава силен анаболен ефект и слаби андрогенни свойства. Тези му характеристики го правят отличен препарат за увеличаване на силата и покачване на мускулната маса. Деката получава статут на  популярен стероид поради двата си основни плюса, а именно: Дека действа почти на всички хора без значение от възрастта, пол и теглото; Ретаболил е беозапасен за черния дроб. Използва се широко от атлети, културисти, бодибилдъри в цял свят. С негова помощ се трупа маса в основен период. Ретаболил повишава белтъчния синтез, което води след себе си качествено увеличаване на мускулите. Попаднал в организма, този стероиден продукт намалява количеството на катаболния хормон кортизол, стимулира метаболизма и увеличава обмяната на веществата. Наред с това Ретаболил подобрява циркулацията на кръвта в тялото и, естествено, засилва либидото и повишава сексуалното желание както при мъжете жените.

Дека-дураболин влияе  върху естественото производство на тестостерон, макар че не си прилича с останалите тестостеронови препарати. По мнение на спортисти след приема на Дека-дураболин болките в ставите изчезват, най-вече поради на задържането на вода в организма. След края на цикъла с този инжекционен анаболен стерод, придобитата маса се губи по-бавно, отколкото при подобни на него, най-вече когато тренировките са били интензивни и сериозни. Дека-дураболин  се приема най-широко достъпният и  използван стероид, който е помогнал на хиляди бодибилъри и спортисти да  създадат уникални тела.

Nandrolone  Ампули се инжектират интрамускулно.

Преди поръчка и употреба на Nandrolone, е добре да сте наясно със стандартните нежелани странични ефекти от стероидите. При продължително прилагане на Nandrolone е възможна  загуба на апетит, гадене, повръщане, промяна в половото влечение, задръжка на течности, поява на акне, застой на жлъчката (холестаза), жълтеница, нарушения в растежа на костите, повишено ниво на калций.

Жени, които употребяват високи дози,  съобщават за засилена проява на характерни мъжки вторични полови белези – окосмяване, промяна на гласа, и липса на менструация (аменорея). При мъже се наблюдава намаляване на количеството сперма, чести ерекции в предпубертетната възраст, уголемяване на млечните жлези или пениса. Пробни изследвания на чернодробната функция могат да дадат отклонения и положителни резултати. При продължително лечение с анаболни стероиди има данни за редки случаи на поява на тумори на черния дроб.

Всички изброени нежелани симптоми  изчезват  спонтанно след  спиране на употребата.

Терапията с Дека-дураболин трябва да се прилага с повишено внимание при хора със сърдечно-съдови, бъбречни и чернодробни заболявания, болни с епилепсия, глаукома или мигрена. Deca-durabolin не повлиява влияе върху функцията на жизненоважните органи (черен дроб, бъбреци) на здрави хора. Въпреки това съществува опасност от задържане  на вода и натрий, по време на лечението с Deca-durabolin. Препоръчва се препоръчва по-засилен контрол на вътреочното налягане.

Както вече споменахме, възможно е да се отчетат отклонения от нормалните стойности в резултатите от чернодробните проби (напр. бромсулфалейн). По тази причина показателите за чернодробната функция трябва да се проверяват веднъж на 4 седмици от лечението. Ефектът след поставяне инжекция на Дека-дураболин започва след 3 дни, като достига максимума си след 7 – 9 ден и продължава 3 седмици. Този цикъл е важен да се познава за правилното изготвянето на стероидната схема. Лекари твърдят, че не дозата е важна, колкото времето и начина на приемане. Ако имате неблагоразумието да се доверите на   съмнителни схеми, предадени  от съмнителни спортисти, то вие поемате риск  най-малко да си хвърлите парите на вятъра. Препоръчителната продължителност на  цикъл Deca-durabolin  е 8 до 12 седмици. Този анаболен стероид се комбинира много добре с други препарати. Една от най-известните и разпространена от години схема е комбинирането с тестостерон естери (Омнадрен,  Testosterone propionate, Testosterone Enantate, Sustanon и др.) и метан (Methandienone, Вionabol, Methandrostenolon).

Важно е да се има предвид, че  Дека-дураболинът се изчиства от тялото много трудно.  Понякога година и половина след поставянето на последната ампула Deca-durabolin може да се получи положителен допинг тест. Имайте предвид тази му характеристика и не приемайте рискована употреба на Deca-durabolin, ако ви предстои допинг тест.

Дека се съхранява на хладно и тъмно място. Ако температурата в помещението е била твърде ниска, то на дъното се образува утайка. Задължително е да се инжектира само и единствено прозрачен разтвор! Преди инжектиране загрейте ампулата в топла вода, докато се разтворят кристалите. Поради факта, че Ретаболил е изключително използван препарат, не е изключена появата негови ментета и фалшификати на черния пазар. Друг начин за заблуда на клиента е изтриване на датата на производство. Молим, когато закупувате ампули Deca-durabolin – проверете върху ампулата за дата на производство.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Deca durabolin (Organon) Дека дураболин”