Промо
Decabol-Deca-Durabolin-nandrolone-decanoate-british-dragon

Decabol 250 (British Dragon) Нандролон / Дека

10мл (250mg/ml)

60.00 лв. 53.00 лв.

В Наличност!

Decabol 250 /Нандролон Деканоат/ на Бритиш Драгън е супер препарат на супер цена. Декабол 250 е с активна съставка Нандролон деканоат и е един от най-масово използваните анаболни стероиди за покачване на мускулна маса и сила. Във фитнес средите го наричат просто Дека.

Product Description

Decabol 250 на British Dragon e инжекционен анаболен мастноразтворим стероид  с активна съставка Nandrolone Decanoate.

Дека-Дураболин, познат още като  Ретаболил, Норма Дека, Дурабол, Нандролон и др. е произведен за първи път през 1959 година от фармацевтична компания Органон. Активната му съставка на препарата е Нандролон деканоат. В началото се предлага на пазара в ампули от 1 мл , с 50 мг съдържание на генеричната съставка.

Сходни продукти: DecaDurabolin (Organon)Nandrolona (Balkan Pharmaceuticals)Decaplex 300 (Axiolabs)

При прецизна употреба и точно правилна доза  Deca-Durabolin няма нежелани странични ефекти, и заедно с това изключително засилва сексуалното желание при жените.

Ретаболилът е инжекционен анаболен стероид . Той притежава силен анаболен ефект и слаби андрогенни свойства.Тези му характеристики го правят отличен препарат за увеличаване на силата и покачване на мускулната маса. Деката получава статут на  популярен стероид поради двата си основни плюса, а именно: Дека действа почти на всички хора без значение от възрастта, пол и теглото; Ретаболил е безопасен за черния дроб. Използва се широко от атлети, културисти, бодибилдъри в цял свят. С негова помощ се трупа маса в основния период. Ретаболил повишава белтъчния синтез, което води след себе си качествено увеличаване на мускулите. Попаднал в организма, този стероиден продукт намалява количеството на катаболния хормон кортизол, стимулира метаболизма и увеличава обмяната на веществата. Наред с това Ретаболил подобрява циркулацията на кръвта в тялото и, естествено, засилва либидото и повишава сексуалното желание както при мъжете жените.

Дека-дураболин влияе  върху естественото производство на тестостерон, макар че не си прилича с останалите тестостеронови препарати. По мнение на спортисти след приема на Дека-дураболин болките в ставите изчезват, най-вече поради на задържането на вода в организма. След края на цикъла с този инжекционен анаболен стероди, придобитата маса се губи по-бавно, отколкото при подобни на него, най-вече когато тренировките са били интензивни и сериозни. Дека-дураболин  се приема най-широко достъпният и  използван стероид, който е помогнал на хиляди бодибилъри и спортисти да  създадат уникални тела.

Nandrolone  Ампули се инжектират интрамускулно.

Може би, четейки, вече си задаваш въпроса от къде може да се направи поръчка и доставка Nandrolone, има ли срок на доставка, каква е цената Nandrolone.

Преди поръчка и употреба на Nandrolone, е добре да сте наясно със стандартните нежелани странични ефекти от стероидите. При продължително прилагане на Nandrolone е възможна  загуба на апетит, гадене, повръщане, промяна в половото влечение, задръжка на течности, поява на акне, застой на жлъчката (холестаза), жълтеница, нарушения в растежа на костите, повишено ниво на калций.

Жени, които употребяват високи дози,  съобщават за засилена проява на характерни мъжки вторични полови белези – окосмяване, промяна на гласа, и липса на менструация (аменорея). При мъже се наблюдава намаляване на количеството сперма, чести ерекции в предпуберитетната възраст, уголемяване на млечните жлези или пениса. Пробни изследвания на чернодробната функция могат да дадат отклонения и положителни резултати. При продължително лечение с анаболни стероиди има данни за редки случаи на поява на тумори на черния дроб.

Всички изброени нежелани симптоми  изчезват  спонтанно след  спиране на употребата.

Терапията с Дека-дураболин трябва да се прилага с повишено внимание при хора със сърдечно-съдови, бъбречни и чернодробни заболявания, болни с епилепсия, глаукома или мигрена. Deca-durabolin не повлиява влияе върху функцията на жизненоважните органи (черен дроб, бъбреци) на здрави хора. Въпреки това съществува опасност от задържане  на вода и натрий, по време на лечението с Deca-durabolin. Препоръчва се препоръчва по-засилен контрол на вътреочното налягане.

Както вече споменахме, възможно е да се отчетат отклонения от нормалните стойности в резултатите от чернодробните проби (напр. бромсулфалейн). По тази причина показателите за чернодробната функция трябва да се проверяват веднъж на 4 седмици от лечението. Ефектът след поставяне инжекция на Дека-дураболин започва след 3 дни, като достига макисмума си след 7 – 9 ден и продължава 3 седмици. Този цикъл е важен да се познава за правилното изготвянето на стероидната схема. Голяма част от бодибилдърите употребяват 300 – 500 мг седмично, което струва сравнително скъпо. Лекари твърдят, че не дозата е важна, колкото времето и начина на приемане. Ако имате неблагоразумието да се доверите на   съмнителни схеми, предадени  от съмнителни спортисти, то вие поемате риск  най-малко да си хвърлите парите на вятъра. Препоръчителната продължителност на  цикъл Deca-durabolin  е 6 до 8 седмици. Този анаболен стероид се комбинира много добре с други препарати. Една от най-известните и разпространена от години схема е комбинирането с тестостерон естери (Омнадрен,  Testosterone propionateTestosterone Enantate, Sustanon,  и др.) и метан (Methandienone, Вionabol, Methandrostenolon).

Важно е да се има предвид, че  Дека-дураболинът се изчиства от тялото много трудно.  Понякога година и половина след поставянето на последната ампула Deca-durabolin може да се получи положителен допинг тест. Имайте предвид тази му характеристика и не приемайте рискована употреба на Deca-durabolin, ако ви предстои допинг тест.

Дека се съхранява на хладно и тъмно място. Ако температурата в помещението е била твърде ниска, то на дъното се образува утайка. Задължително е да се инжектира само и единствено прозрачен разтвор! Преди инжектиране загрейте ампулата в топла вода, докато се разтворят кристалите. Поради факта, че Ретаболил е изключително използван препарат, не е изключена появата негови ментета и фалшификати на черния пазар. Друг начин за заблуда на клиента е изтриване на датата на производство. Молим, когато закупувате ампули Deca-durabolin – проверете върху ампулата за дата на производство.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Decabol 250 (British Dragon) Нандролон / Дека”