Dianabol Метан

Dianabol (LipThai) Метандиенон

100 таблетки по 10мг

30.00 лв.

В Наличност!

Категории: , .
Етикети: , , .

Дианабол (Dianabol) или познатият на всички ни Метан на тайландския фармацевтичен производител LipThai е един от най-добрите продукти на пазара за последните години.Този мощен анаболен стероид е отличен избор за всички, които целят основно покачване на мускулна маса и сила.

Product Description

Dianabol – един от най-популярните анаболни стероиди в света. Излишно е да говорим за неговата дълга история. Основната негова функция е, че има силен анаболен ефект, което означава, че чрез неговата употреба можете да уголемите мускулите си до няколко пъти. По този начин ще бъдете по-мощни и оформени. Dianabol се предлага в опаковка от 100 таблетки, всяка от които е по 10 мг.

Подобни анаболни стероиди:

Alphabol (Метандиенон) Alpha Pharma
Мethandienone – Biotech
Methabolon Depot (метандиенон) Pharm tec
Мethandienone (Метан) Estopharma
Metanabol (Метан) NASpharma

Дианаболът или познатият на всички ни Метан е най-силният за основен период анаболен стероид след Анаполона (Oxymetholone). Свойствата, които притежава този препарат за драматично увеличаване на мускулната маса и сила, го правят незаменим за бодибилдерите. Dianabol е значително по-активен от същото количество Тестостерон. В резултат, протеиновият синтез  се увеличава значително и това води до по-бързото нарастване на мускулна тъкан.

Отличен препарат за основен период на трупане на мускулна маса. Поради факта, че водната задръжка при метандиенон е значителна,  не е добър избор в цикъл за релеф.

Дозировка: Оптималният дневен прием е от 30 до 70мг. дневно. При дозировки над 50мг. започва да проявява и нежеланите си странични действия като се повишава и водната задръжка. Много добър вариант за комбинация с метандиенон е приемът на Нандролон деканоат (Дека) от 200-400 мг. на седмица и Тестостерон от 250 до 750мг. на седмица. Тъй като стероидните рецептори бързо привикват към метандиенон, употребата му над 8 седмици е безсмислена.

Странични действия: Мощното анаболно действие на Дианабола обаче има и обратна страна: той повишава нивата на естроген в резултат на процеса ароматаза и така задържа вода.

Спортисти на които им предстои допинг тест трябва да знаят, че Метанът може да бъде открит и засечен в тялото до 6 седмици след последния прием.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Dianabol (LipThai) Метандиенон”