Промо
Masterbol Masteron Мастерон Shree

Masterbol 150 (Shree Venkatesh) Мастерон

5 ампули по 1мл (150mg/ml)

100.00 лв. 69.90 лв.

В Наличност!

Категории: , .
Производител:

Masterbol на Shree Venkatesh, познат като МАСТЕРОН, е анаболен стероид, който може да намерите в Nacepen.com с доказано качество и на добра цена.  Мастербол на Shree Venkatesh е с активна съставка Drostanolone Propionate. Masterbol 150 увеличава синтеза на протеини, увеличава чисто мускулната маса и подобрява релефа на мускулите.

Product Description

MasterbolShree Venkatesh съдържа 150мг Дростенолон пропионат в една ампула. Мастербол е качествен мастерон, добър анаболен стероид използван от културисти и фитнес трениращи за чиста мускулна маса и релеф.

Производител: Shree Venkatesh, Индия
Опаковка: 5 ампули по 1мл. (150мг/1мл.)

Masterbol 150 Мастерон е анабол с по-слаби анаболни свойства, но е доказал своите качествата, като безопасно средство за увеличаване на мускулната маса и сила без проява на странични ефекти. Masterbol 150 Мастерон не задържа вода и не може да се преобразува в естроген. Поради слабото анти-естрогенно действие което проявява, не се получава подпухване, а държи мускулната тъкан суха и плътна. С него покачването на масата не е драстично, но е съпроводено от намаляване на подкожните мазнини. Придобитите мускули с това съединение се запазват за дълго време след спирането му. Най-добре може да се види ефекта и резултата от приема на Masterbol 150 Мастерон ако сте с нисък процент подкожни мазнини. Тогава ще забележите как и малкото мазнини които сте имали се топят, мускулите стават набъбнали и плътни, а вените сякаш ще се пръснат. Тези добри характеристики правят Мастерон на Shree Venkatesh предпочитан анаболен стероид както от фитнес трениращите мъже и жени, подложени на диета, така и от атлетите в скоростните и силовите спортове.

Masterbol 150 Мастерон  е бърз стероид и попаднал в кръвообращението е активен около 2 дни след инжекцията. Заради бързото си действие и премахване от организма, той е любим стероид на състезаващите се спортисти, подложени на допинг тест. За разлика от други анаболи, които се задържат за дълго в организма, той е откриваем само до 3 седмици от последния прием.

Masterbol 150 от Shree Venkatesh е бърз анаболен стероид, и затова трябва да се инжектира през 1 или 2 дни, за да се поддържат стабилни нивата в кръвта. Дозите варират от 300 до 500мг седмично (100мг-150мг – през 1 или 2 дни). Продължителността на цикъла може да е между 6 и 12 седмици.

Жените могат да приемат препарата в доза от 50мг седмично, разделени на 3 приема, за срок от 4 до 6 седмици, без да предизвика значими андрогенни странични ефекти. Подобни дози и продължителност са достатъчни за значително натрупване на чиста мускулна маса и увеличаване на силата.

Masterbol 150 Мастерон  може да се комбинира с други анаболни стероиди, като се съобразява целта която се гони. В цикъл за покачване на мускулна маса и сила, препарата се комбинира добре с Тестостерон енантат, Метан и Анаполон.

В стероиден цикъл за релеф, най-често се комбинира с подобни на Masteron слаби андрогенни и неароматизиращи анаболни стероиди, такива са Тренболон, Примоболан, Параболан или Анавар.

Masterbol може да прояви странични ефекти, ако се използва в много високи дози или продължително време.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Masterbol 150 (Shree Venkatesh) Мастерон”