Oxabolon-Depot-Anavar-Oxandrolone-Pharm-Tec

Oxabolon Depot (Pharm-Tec) Анавар

30 таблетки х 20мг

99.00 лв.

В Наличност!

Категории: , .

Oxabolon Depot /Оксаболон депо/ на Pharm Tec е анавар /оксандролон/ с продължително действие. С по-бавното си усвояване Оксаболон депо поддържа стабилни нивата в кръвта по-дълго време.

Product Description

Oxabolon Depot / Оксаболон депо на Фарм тек се предлага в опаковка от 30 таблетки, всяка с по 20 милиграма оксандролон, познат като Анавар Депо, който е направен така, че да се усвоява по-бавно от организма.

Oxabolon Depot на Pharm Tec, е анаболен стероиден препарат с активно вещество – Oxandrolone. Името на препарата указва, че анаварът в него е тип депо, със забавено усвояване от организма. Тази модифицирана формула, позволява оксандролонът да е със стабилни нива в кръвната плазма за по-дълго време.

Оксаболон депо / Анавар е мек анаболен стероид, и въпреки че с него не се постига драстично нарастване на мускулната маса, anavar е предпочитан от много спортисти поради няколко причини. Анавар не е токсичен дори и при високи дози. Anavar Pharm Tec не ароматизира и не задържа вода. Успява да поддържа мускулната маса дори при остри нисковъглехидратни диети. Атлети и състезатели, за които е важно да поддържат еднакви телесни килограми харесват анавар, заради ефекта му да повишава силата и физическите показатели, без да увеличава телесните килограми.

За какво се използва Oxabolon Depot с активно вещество Oxandrolone?

Oxabolon на Pharm Tec е предпочитан основно в цикли за релеф. Много добре се понася от атлетите и в комбинация с Винстрол, който както в инжекционна, така и в таблетна форма заедно с анавара, дава много добри резултати. При правилен хранителен режим се забелязва драстично покачване на мускулна маса – между 8-15 килограма на цикъл, като в същото време релефът се подобрява значително, изчистват се подкожните мазнини, мускулите стават по-плътни и в същото време по-изпъкнали. Силата може да се повиши с до 60% и повече, което ще ви помогне да изградите по-големи мускули. Анавар е предпочитан и от жени. При дамите се използва основно за отслабване, като в дози между 10-20мг не се наблюдават никакви странични ефекти.

Подобни анаболни стероиди съдържащи Oxandrolone:

Oxandrolon – Balkan
Oxandrolone – BioTech
Oxandrolone – NASpharma

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Oxabolon Depot (Pharm-Tec) Анавар”