Параболан, Хекса, Parabol

Parabol 76.5 (Shree Venkatesh) Хекса Trenbolone

5 ампули по 1мл (76.5mg/ml)

59.90 лв.

В Наличност!

Категории: , .
Производител:

Parabol Shree Venkatesh е произведен от реномиран и официално лицензиран фармацевтичен гигант на анаболни и хормонални препарати и секс продукти – Shree Venkatesh. Всички продукти имат код за проверка, с който може да се установи произхода им чрез официалната интернет страница на Shree Venkatesh. Освен високото качество и чистота на използваните суровини, всички инжекционни препарати съдържат Етил Олеат®, осигуряващ безболезнено инжектиране, без синини и абцеси.

Product Description

Общо описание на Parabol Shree Venkatesh

Parabol Shree Venkatesh (Trenbolone 76.5mg) съдържа Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate като активно вещество и е познат още под името Parabolan. Parabol Shree Venkatesh е с бавно действащ инжекционен естер на Trenbolone. Тренболон ацетат е бързо действащ и налага често инжектиране, докато естера на hexahydrobenzylcarbonate добавен в параболана удължава освобождаването на тренболона за повече от две седмици, което се смята за по-удобно при хората, тъй като инжектирането не е толкова често. Можем да обобщим, че Parabol Shree Venkatesh е по-добрия Тренболон.

Как действа и как да употребяваме Parabol Shree Venkatesh 76.5mg

Параболана е три пъти по-андрогенен от тестостерона и увеличава изграждането на нова мускулна тъкан около 3 пъти, което го прави доста силен анаболен стероид.  Често е сравняван с други стероиди за покачване на мускулна маса като тестостерон и дианабол, но при Parabol Shree Venkatesh липсват обичайните странични ефекти свързани с високи нива на естроген. Основно се използва за покачване на чиста мускулна маса и е много популярен сред атлетите, заради способността си да увеличава бързо силата, обема на мускулите и тяхната дефиниция.
Субстанцията на Trenbolone не ароматизира в естроген и спортистите, които го употребяват не трябва да се тревожат за повишение на нивата на женския хормон или пък страничните ефекти свързани с него. Параболана Parabol Shree Venkatesh е стероид номер 1, когато става дума за състезания. Когато се постигне нисък процент телесни мазнини чрез ниско калорична диета, Параболана дава драматично увеличение на твърдостта на мускулите. В комбинация с диета богата на белтъчини  става особено ефективен, тъй като ускорява метаболизма и изгарянето на мазнини. Силните андрогенни ефекти предотвратяват възможните симптоми на претрениране, ускоряват възстановяването и придават на мускулите плътен вид с изпъкнали кръвоносни съдове, като същевременно ги поддържат релефни и нацепени.
Повечето спортисти инжектират Параболан поне два пъти седмично. Някои културисти инжектират 1-2 ампули дневно в последните 3-4 седмици преди състезание. Обикновено се използва доза от 228 мг на седмица, което се равнява на около 3 ампули.

С какво да комбинираме Parabol Shree Venkatesh 76.5mg

Добри резултати могат да се постигнат при комбинирането на Parabolan с Winstrol Depot, това дава на спортистите добро покачване на солидна, качествена мускулна маса и огромно увеличение на силата. Схемата е 76 мг Параболан на всеки два дни, комбинирани с 50 мг инжекционна Стромба на всеки два дни.
Тези, които искат бързо покачване на мускулна маса обикновено добавят 30 мг. Метан дневно, докато тези, които търсят покачване на качествена маса и сила добавят 30 мг Анавар дневно.

Странични ефекти от Parabol Shree Venkatesh

Parabolan не е от стероидите, които можете да употребявате по цяла година, тъй като е доста токсичен. Продължителността на приема трябва да се ограничи до максимум 8 седмици. Доказано е, че този стероид стресира бъбреците повече от черния дроб. Спортисти приемали големи дози се оплакват от необичайно тъмен цвят на урината, което е знак за увреждането на бъбреците.  При екстремни случаи се открива и кръв в урината. За да се намали въздействието върху бъбреците трябва да се приема допълнително поне 2,5 литра вода дневно, за да се подпомогне изчистването им. При някои спортисти се увеличава агресията, но други андрогенни ефекти като акне, омазнена кожа и косопад се срещат рядко, причината за, което може би се крие в това, че този препарат не се преобразува в дихидротестостерон.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Parabol 76.5 (Shree Venkatesh) Хекса Trenbolone”