Restanon 250 (Shree Venkatesh) Testosteron Mix

5 ампули по 1мл (250mg/ml)

35.00 лв.

В Наличност!

Категории: , .
Етикет: .

Shree Venkatesh – е реномиран и официално лицензиран производител на анаболни и хормонални препарати и секс продукти. Всички продукти имат уникален код, с който може да се установи произхода им чрез тяхната официална интернет страница. Освен високото качество и чистота на използваните суровини, всички инжекционни препарати съдържат Етил Олеат®, което осигурява безболезнено приложение, без нежелани синини.

Product Description

Restanon 250mg е комбинация от тестостерон пропионат, тестостерон фенилпропионат, тестостерон деканоат и тестостерон изокарпоат. Различните съотношенията на естеровите бленди имат различен активен живот. Това дава възможност за стабилно отделяне на тестостерон от мястото на приложение.

Как действа и как да употребяваме Restanon 250mg

Тестостерон микс се използва широко от културистите. Точната причина поради, която някои предпочитат тази формула е неясна. Някои твърдят, че водната задръжка с нея е по-малка и изграждат повече мускулна маса.
Покачването на тегло става постепенно, но е значително. Повечето културисти качват поне 10-15 килограма за около три месеца. Друга позитивна страна на Restanon 250mg е повишението на издръжливостта по време на тренировка като придава и спонтанни приливи на енергия.  Това е свързано с ефекта му върху червените кръвни клетки и повишава капацитета на тялото за пренос на кислород.
Миксът се прилага чрез инжектиране в мускула на седалището един път седмично. Стартовата доза обикновено е 250 мг седмично и постепенно се повишава до време на всеки цикъл. За повечето културисти дози от 250 – 500 мг са напълно достатъчни. Цикълът трае 4 седмици и препарата се приема ежедневно, като след това за изчистване на тялото се използва clomiphene, tamoxifen или Arimidex и се започва отново.

С какво да комбинираме

Тъй като Testosteron Mix Compound потиска производството на ендогенен тестостерон след 6 седмици в края на цикъла трябва да се започне прием на HCG и Clomid. Повечето от културистите комбинират растежен хормон или thyroxine заедно с Restanon 250mg.

Странични ефекти

При този препарат страничните ефекти при използване на нормални дози са редки. Може да се срещнат обща отпадналост, промени в настроението, депресия, гняв, безпокойство, безсъние, гинекомастия, косопад и др.
Повечето от тези странични ефекти са обратими след спиране на препарата. За предотвратяване на страничните ефекти свързани с процеса на ароматаза културистите приемат Nolvadex и/или Proviron.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Restanon 250 (Shree Venkatesh) Testosteron Mix”