Промо
Rolon 200 (Shree Venkatesh) Дека-дураболин

Rolon 200 (Shree Venkatesh) Дека-дураболин

5 ампули по 1мл (200mg/ml)

55.00 лв. 45.00 лв.

В Наличност!

Категории: , .
Етикет: .

Rolon 200 е качествена Дека-дураболин от Shree Venkatesh (индия). Нандролон деканоат е активното вещество на препарата, с концентрация 200мг в 1 ампула. Деката е масово използван стероид за качване на мускулна маса, тъй като има силно анаболно действие, сравнително безопасен и с добра цена.

Product Description

Rolon на има активен състав Nandrolone Decanoate. Анаболен стероид, познат по фитнес залите като Дека дураболин. Това е един от най-масово използваните препарати за покачване на мускулна маса и сила. Популярността му се дължи на доброто анаболно действие, липсата на странични ефекти и достъпна цена.

Rolon (Дека дураболин) е инжекционен анаболен стероид със силен анаболен ефект и слаби андрогенни свойства. Той намалява количеството на катаболния хормон кортизол, увеличава обмяната на веществата като подобрява циркулацията на кръвта в тялото.

Rolon 200mg – Shree Venkatesh, принадлежи към умерените анаболни стероиди. Съединението увеличава азотния баланс, засилва образуването на червените кръвни клетки и протеиновия синтез. Това ефективно повишава чистата мускулна маса и сила. Препарата оказва влияние върху естественото производство на тестостерон, въпреки че не прилича на другите анаболи. Често срещан ефект по време на приема му е намаляване и отшумяване на болките в ставите. При употребата му добитата маса се губи по-трудно, отколкото с други стероиди.

Оптимална доза:
Мъже 300-800мг седмично
Жени 50-100мг на седмица

Rolon може да се комбинира с много други анаболи, подбрани в зависимост от целите на трениращия. Подходящи препарати за комбиниране в цикъл за натрупване на мускулна маса са Анаполон, Тестостерон, Метандиенон. В цикъл за релеф подходящи анаболи са Винстрол, Анавар, Параболан и Мастерон.

Rolon (Shree Venkatesh) е сравнително безопасен анаболен стероид. При прием странични ефекти рядко може да се наблюдават. Но при високи дози и продължителна употреба, може да прояви нежелани реакции, като гадене, загуба на апетит, отслабване на половото влечение, акне и мазна кожа. След спирането му е нужно да се направи след стероидна терапия за по-бързо възстановяване нивата на тестостерон.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Rolon 200 (Shree Venkatesh) Дека-дураболин”