stanabolon rapid-Stromba-Stanozolol-Pharm-Tec

Stanobolon Rapid (Pharm-tec) Винстрол таблетки

50 таблетки х 10мг

39.00 лв.

В Наличност!

Категории: , .

Stanobolon Rapid е винстрол на таблетки на Pharm-Tec. Разликата между него и останалите разработки на стромбата е, че Станоболон Рапид действа бързо и резултатите са на лице много по-скоро след прием.

Product Description

Stanobolon Rapid или още познат като Stanozolol, Стромба е сред най-търсените анаболни стероиди, поради неговите качества за изчистване и релеф. Много от атлетите споделят, че го вземат пролетта и преди лятото, за да влязат в перфектна форма и добър външен вид.

Как работи и как да употребяваме Stanobolon

Стромба е производен препарат на дихидротестотерон (DHT). Има два варианта за употреба, орално и инжекционно, най-често се употребява оралната форма. Stanobolon на Pharm- Tec изчиства бързо телесните мазнини, увеличавайки мускулната маса и правейки мускулите твърди и релефни. В тялото този препарат увеличава синтеза на протеини и подобрява задържането на азот.

Обичайната доза Stanobolon при жени е 10-15 мг на ден, а при мъжете е между  30 мг и 70 мг на ден.

С какво да съчетаем

В зависимост от това каква е вашата цел, Stanobolon Rapid на Pharm-Tec може да се комбинира с почти всичко. Това е един от най-подходящите анаболни стероиди за съчетание с хормон на растежа. Най-често се комбинира с Dianabol, Anadrol и Testosteron. Съчетанието с тези препарати води до по-бързото увеличение на мускулите с минимално задържане на вода.

Странични ефекти

При Stanobolon Rapid  не се наблюдават странични ефекти при правилна употреба. В по-големи дози и ако организма ви е склонен към задържане на вода, това може да е причина за появата на гинекомастия. Също така при по-големи дози е възможно да се наблюдават нежелани ефекти като акне, косопад, натоварване на черния дроб.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Stanobolon Rapid (Pharm-tec) Винстрол таблетки”