Stazol Winstrol Shree

Stazol 50 (Shree Venkatesh) Винстрол депо

5 ампули по 1мл.(50мг/мл)

60.00 лв.

В Наличност!

Категории: , .
Етикет: .

Stazol-50 е качествен Винстрол на инжекции от Shree Venkatesh (индия). Активното вещество на препарата е Станозолол с концентрация 50 мг в 1 ампула, известен като Винстрол депо с ниска цена. Stazol е добър препарат за чиста мускулна маса и релеф.

Product Description

Stazol 50 mg – Stanozolol Depot, познат като Винстрол депо е инжекционен стероид на водна основа. Станозолол се произвежда в две форми: инжекционна и орална. Името Stazol се отнася за оралната – таблетна форма на съединението, докато Stazol Depot е инжекционната форма, пригодена за мускулно инжектиране.

Stazol Depot 50mg се прилага ефективно главно в цикъл за релеф, преди състезания, за топене и намаляване на подкожните мазнини. В съшото време, той може да бъде полезен и в цикли за покачване на чиста мускулна маса и сила. Станозолол притежава силно анаболно и слабо андрогенно действие.

Stazol 50 (Shree Venkatesh) не води до преобразуване в естроген. Тъй като има слаби андрогенни свойства, не води до съществено увеличаване на теглото и задържане на вода. Така че, тези които използват този стероид не бива да се тревожат за тези неприятни ефекти. Освен това, този препарат работи като диуретик, увеличава отделянето на вода от организма. В следствие на това, спортистите могат да увеличат размера на мускулите, без течности и натрупване на мазнини. Ако приложение на Stazol-50 е придружено от подходяща диета, трениращия получава твърди и очертани мускули.

Нормалната доза при инжекционният Винстрол депо – Stazol-50 е от порядъка на 1 ампула през ден. Но в зависимост от стажа на спортистите тя може да варира. Има много мнения на културисти, където се споменава, че с ежедневно инжектиране резултатите са далеч по-добри. Но повече от една ампула на ден се смята за висока доза!

Stazol-50 може да се използва както самостоятелно така и в комбинация с други анаболни стероиди, в зависимост от целите. В цикъл за релеф се комбинира добре с Анавар, Параболан, Мастерон и Примоболан. В цикъл за качване на мускулна маса, Винстрол на инжекции се комбинира с Тестостерон, Болденон, Анаполон, Метандиенон.

Stazol 50 не проявява странични ефекти свързани с естрогена. В нормални дози може да се използва ползотворно и сигурно. Но при високи дози и продължителна употреба, може да се наблюдава акне и мазна кожа. При индивиди с генетична предразположеност към косопад, той може да се засили. Съединението, подобно на всички анаболи, потиска собственото производство на тестостерон, което налага прилагане на след стероидна терапия при спиране на препарата.

Подобни анаболни стероиди:

Rexogin – Alpha Pharma
Stromba – Naspharma
Strombaject Aqua – Balkan
Winstrol Depot – Desma

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Stazol 50 (Shree Venkatesh) Винстрол депо”