Tcypion 250 Shree Venkatesh

Tcypion 250 (Shree Venkatesh) Тестостерон Ципионат

5 ампули по 1мл (250mg/ml)

35.00 лв.

В Наличност!

Категории: , .
Етикети: , .
Производител:

Product Description

Tcypion 250mg (Testosterone Cypionate) от  Shree Venkatesh India

Shree Venkatesh – е реномиран и лицензиран производител на анаболни стероиди, хормони и секс стимуланти. Всички продукти имат ауторизационен код, с който може да се установи произхода и оригиналността им чрез тяхната официална интернет страница. Освен високото качество и чистота на използваните суровини, всички инжекционни препарати съдържат Етил Олеат®, което гарантира безболезнено приложение, без нежелани синини и абцеси.

Общо описание на Tcypion 250

По своето действие Tcypion 250mg е доста подобен на тестостерон енантат. Инжекциите с ципионат Tcypion 250 се прилагат по-рядко, тъй като ципионатът е с още по-дълго действие и живот в организма. Тестостеронът е ненадминат когато става въпрос за покачване на маса. Работи добре както самостоятелно, така и в комбинация в цикъл за качване на маса.

Как действа и как да употребяваме Tcypion 250mg

Testosterone Cypionate Tcypion 250 е с дълго действие и дози от 500 мг или по-малко за начинаещи и между 500-1000мг седмично за по-напреднали културисти са напълно достатъчни за постигане на много добри резултати.  Използването на Tcypion 250 подобрява възстановяването на мускулатурата и повишава тренировъчната агресия, което в резултат значително повишава силата по време на цикъл.
Ципионатът представлява единичен естер на тестостерона. Има дължина от 8 въглерода и се натрупва най-вече в адипозната тъкан, когато се инжектира в мускулите. Отделя се бавно и постепенно в тялото след инжектиране. Нивата му в кръвта са най-високи 24-48 часа след инжектиране и достигат стабилно ниво след 12 дни от първата инжекция и остават на такова за около 3 седмици. Дълготрайното действие на Tcypion 250 позволява на използващите да инжектират по-рядко като запазват стабилни нивата му в кръвта.

С какво да комбинираме Tcypion 250

Tcypion 250mg може да се използва самостоятелно или в комбинация с всякакви други анаболни стероиди. Когато се комбинира с други анаболно-андрогенни стероиди обикновено се ползват дианабол, примоболан, дека дураболин и други.

Странични ефекти на Tcypion 250

Както при всички синтетични тестостеронови препарати може да се появи водна задръжка, гинекомастия, ускоряване на растежа на косата, акне по гърба, повишено кръвно налягане и агресивност, както в залата, така и извън. Черният дроб няма проблеми с преработката на тестостерон, затова този препарат не е токсичен за черния дроб, освен в случаите на екстремно високи дози.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Tcypion 250 (Shree Venkatesh) Тестостерон Ципионат”