Промо
Testabol-enanthate-250-British-Dragon-Depot

Testabol Enanthate 250 (British Dragon) Тестостерон Енантат / Депо

10мл (250mg/ml)

50.00 лв. 44.00 лв.

В Наличност!

Testabol Enanthate 250 е името на Тестостерон енантат производство на British Dragon. Тестостерон енантат е силно андрогенен и силно анаболен инжекционен препарат, който дава голям прираст на мускулна маса и сила.

Product Description

Тестабол енантат 250 на Бритиш Драгон е препарат с дълго действие, който се прилага интрамускулно. Независимо какво мислите за Метана и Анаполона, ако става въпрос за мускулна маса и прираст на сила, Тестостерон Енантат е бил и остава препарат №1. Решаващо преимущество на Тестабола е, че той има силно андрогенно и анаболно действие. Поради което всеки, който използва препарата за кратко време, ще забележи голям прираст на мускулна маса и значително повишаване на силата. Но това е свързано и със значително задържане на вода. Поради факта, че е силно андрогенен, ароматизира лесно и е умерено токсичен за черния дроб.

Силовите спортисти и пауърлифтърите високо ценят качествата на Testosterone Enanthate. Той се цени и в спортове, при които грубата сила и агресивността се смятат за желателни. Препаратът помага при болки в ставите и гърба, дължащи се на начални дегенеративни процеси на прешлените на гръбначния стълб.

Дозировка: Разумната доза е между 250мг до 1000мг седмично. Дози над 500мг е по-добре да бъдат разделени на два приема седмично. Приемът на Testabol води до намаляване на собственото производство на тестостерон. Поради това се препоръчва всеки употребяващ Testosterone Enanthate повече от 6-8 седмици в края на цикъла да използва hCG или Прегнил. Инжекциите от 5000 единици Прегнил се поставят всеки пети ден в продължение на 15 дни (общо 3 инжекции) това спомага за намаляване на проблема с подтискането на собственото производство на тестостерон.

За нарастване на мускулна маса Тестостерон eнантат се комбинира с Анаполон, Метан, Дека дураболин и Параболан. Примерен прием: 100мг Анаполон дневно, 200мг Дека-дураболин и 500мг Тестабол. След 6 седмици може да замените Анаполон с 30 мг Метан. Принципно Тестостерон енантат в цикли за маса се комбинира добре с почти всички стероиди (съществува т.нар. синергизъм ). Приемът на hCG, Хломид и Нолвадекс е обичаен в края на циклите с тестостерон. Ползването на тези препарати спомага за преодоляването на възникващата катаболна фаза и отново повишават собствените нива на тестостерона. Всеки който си позволи да пренебрегне ролята на тези препарати ще забележи как бързо натрупаната маса също така бързо се губи. Дори и бавно да намалявате дозите това пак ще се случи. Това може да бъде избегнато само с употреба на тестостерон стимулиращи препарати и антикатаболни вещества като Кленбутерол, Ефедрин и разбира се растежен хормон. Друг вариант е преходът към по меки анаболни стероиди като Дека-дураболин, Винстрол или Примоболан. С Testabol enanthate 250 много спортуващи могат да станат силни и големи, но за да съхраните постигнатите резултати трябва да поддържате хранителен режим с висок белтъчен прием респ. да приемате аминокиселини и да тренирате редовно с подходящи почивки между тренировките.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Testabol Enanthate 250 (British Dragon) Тестостерон Енантат / Депо”