Преглед на количката „Decabol 250 (British Dragon) Нандролон / Дека“ е добавен във вашата количка.
Teston Enanthate Shree

Teston 250 (Shree Venkatesh) Testosterone Enanthate

5 ампули по 1мл (250mg/ml)

35.00 лв.

В Наличност!

Категории: , .
Етикет: .

Shree Venkatesh – е реномиран и официално лицензиран производител на анаболни и хормонални препарати и секс продукти. Всички продукти имат уникален код, с който може да се установи произхода им чрез тяхната официална интернет страница. Освен високото качество и чистота на използваните суровини всички инжекционни препарати съдържат Етил Олеат®, което осигурява безболезнено приложение и без нежелани синини.

Product Description

Тестостерон Енантат е една от най-старите форми на синтетичен тестостерон на пазара и вследствие на това е най-популярния. Притежава много силно действие, еднакво анаболен и андрогенен и е подходящ за употреба за постигане на почти всички цели. Спортисти от различни дисциплини редовно приемат Testosterone Enanthate, тъй като това е стероид, който стимулира всички ефекти, които са желани при употреба на анаболни стероиди. Други плюсове са ниската цена и широкото му разпространение.

Как действа и как да употребяваме Teston 250

Ползите от този анабол са меко казани невероятни. С употребата му се създава перфектната среда за увеличаване на мускулната маса и сила, както и подобрена скорост на метаболизма поради растежа на скелетната мускулатура и осъществява стероиден контрол над хормоните промотиращи натрупването на мазнини. Още повече, понеже тестостеронът е ключов за възстановяването след тежка и интензивна физическа активност и когато нивата му са повишени чрез употребата на Тестостерон Енантат този процес се ускорява значително и се подобрява ефективността му.
Независимо от целите, които искате да постигнете, изчистване на мазнините или пък покачване на маса Testosterone Enanthate е препаратът, от който се нуждаете. За начинаещите дози от 500 мг ще бъдат достатъчни. Това е доза, която повечето от употребяващите ще толерират добре и може никога да не минат на по-високи, тъй като в повечето случаи е напълно достатъчна. Тестостероновите продукти са в основата на всеки цикъл. Две инжекции седмично са достатъчни, за да поддържат нивата на тестостерон стабилни. Цикълът с Teston 250mg обикновено трае минимум 8 седмици, като период от 16 седмици е много по-ефективен. Независимо от продължителността е необходимо да се направи солиден пост стероиден цикъл (PCT). Поради спецификата на препарата, PCT трябва да започне 3 седмици след последната инжекция и може да включва hCG, Nolva и/или Clomid. Тези, които ползват hCG трябва да го започнат приблизително 10 дни преди Nolva/Comid и да продължат употребата за около 10 дни.

С какво да комбинираме

Teston 250 може да се комбинира с абсолютно всякакви анаболни и андрогенни стероиди.

Странични ефекти

Най-често срещания е ефекта на ароматаза. Тестостеронът се преобразува в естроген чрез процеса на ароматаза и носи такива странични ефекти като гинекомастия, водна задръжка, високо кръвно налягане и проблеми с холестерола. За да бъдат избегнати е необходимо да се приемат антиестрогени като Аримадекс или Летрозол. Приемът на Омега мастни киселини балансира нивата на холестерол в тялото.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Teston 250 (Shree Venkatesh) Testosterone Enanthate”