Промо
Тестостерон Енантат Testosteron Depo

Testosteron Depo (Galenika) Тестостерон енантат

5 ампули по 1мл (250mg/ml)

35.00 лв. 30.00 лв.

В Наличност!

ОРИГИНАЛЕН!!! Аптечен Testosteron Depo на Galenika AD със съдържание 250мг Тестостерон енантат. Добър и качествен анаболен препарат с бавен тестостерон, с приема на който покачването на маса и сила е голямо.

Product Description

Тестостерон депо ( Testosteron Depo ) на Галеника е силен препарат за изграждане на мускулна маса и повишаване на силата. Добавения естер енантат в Тестостерона обуславя неговото бавно и в същото време продължително действие. Тестостерон енантат е силно андрогенен и силно анаболен инжекционен препарат и всеки който го използва ще забележи голям прираст на мускулна маса и значително повишаване на силата за кратко време.

Тестостерон енантат е мастноразтворим инжекционен стероид, който освобождава бавно тестостерон от мястото на инжектиране – наречено депо. След като попадне в тялото, този хормон увеличава серумната концентрация за няколко дни.  При приемане на Testosteron Depo тази концентрация остава значимо повишена точно 2 седмици. Действието на препарата може да остане и по-дълго – 3 седмици. За мускулна маса тестостерон – е най-подходящ.

Тестостеронът е мощен хормон – лесно се трансформира в естроген. Възможно е задържане на вода в значима степен – най-вече при начинаещи атлети, при което е възможно да се омазнят релефните мускули, защото се продуцират подкожни течности. Друг страничен ефект, характерен за ароматизиращите стероиди, е допълнителното скриване на мускулната дефиниция, поради складирането на излишни мазнини. Възможна е и гинекомастия.

Проперъчително е при повишена чувствителност да се приемат Нолвадекс и(или) Провирон. По-добър избор могат да бъдат антиароматизаторите Армидекс, Фемара, Аромазин.

Други странични ефекти, които могат да се появят при употреба на  Testosteron Depo са акне, мазна кожа, акне, агресия, окосмяване по тялото и лицето, оплешивяване.

При поява на първи симптоми, както и при напредване на възрастта трябва да се избягват тестостероните, и да се приемат по-меки анаболи – Дека-дураболин или Болденон.

Прием: повечето предпочитат да инжектират препарата седмично с доза 250 мг –  750 мг. Тази доза осигурява бърз растеж на качествена мускулна маса, но страничните ефекти ще са по-изразени. Тези, които целят повече маса, е по-добре да добавят и орален стероид като Анадрол или Метан. А целящите да запазят мускулната дефиниция, могат да предпочетат инжекционни препарати като Дека-дураболин или Болденон. В този случай са приемливи по-малки дози от Тестостерон Енантат, за да се изгради приемливо количество мускул, но и да се сведе ароматизацията в естроген до минимум.

По време на възстановяване от цикъла с прием на Нолвадекс, Кломид или HCG, изградената мускулна маса може да бъде съхранена в значима степен.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Testosteron Depo (Galenika) Тестостерон енантат”