Промо
Trebol 100 Trenbolon Shree Venkatesh Параболан

Trebol 100 (Shree Venkatesh) Параболан

5 ампули по 1мл (100mg/ml)

75.00 лв. 55.00 лв.

В Наличност!

Категории: , .
Производител:

Trebol 100 е качествен Тренболон Ацетат на Shree Venkatesh, по-известен като Параболан. Trebol е най-силният инжекционен стероид използван от фитнес и културизъм трениращи. При нас в Nacepen.com Trebol 100 е с най-високо качество и на най-добра цена.

Product Description

Параболан Trebol 100 на Shree Venkatesh е инжекционен анаболен препарат с активен състав Тренболон ацетат. Съединението е известно във фитнес средите като Параболан. Това е най-силният анаболен стероид на инжекции, който се използва от културисти, както за качване на чиста мускулна маса така и за релеф.

Trebol съдържа 100мг Тренболон ацетат в една ампула маслен разтвор. Shree Venkatesh са една от малкото компание, които използват етил олеат в своите препарати. Тренболон Ацетат е бърза форма на съединението с активен полу-живот 2-3 дни. Това налага честото му инжектиране, за да се поддържат стабилни нивата в кръвта.

Trebol е силно анаболен и силно андрогенен препарат, но за разлика от други андрогенни стероиди, той не се свързва с ензима редуктаза. Това не му позволява да ароматизира. Така той работи правилно като андроген и не причинява странични ефекти свързани с естрогена. Странични ефекти като гинекомастия и задържане на вода няма да се забележат. В съчетание с това силно андрогенно действие и висока анаболна активност, Trebol се явява мощен многоцелеви стероид. Той е много подходящ както в период на чистене от мазнини и орелефяване, така и за натрупване на суха, чиста мускулна маса.

Trebol е способен да даде невероятни резултати при правилно хранене и тренировки. Активното вещество на препарата – тренболон ацетат осигурява мощно натрупване на чиста мускулна маса, съпроводено с осезаема мускулна твърдост и сепарация, намаляване на мазнините и драстично повишаване на силовите постижения.

Нормална доза е 100мг (1 ампула) през ден или през два дни. Честото инжектиране се налага заради бързата форма на препарата. По този начин се държат стабилни нивата в кръвната плазма и резултатите са по-добри.

Trebol се комбинира успешно с много анаболни стероиди в зависимост от поставените цели. В подготовка за състезание по културизъм за придобиване на обемен и релефен вид, честа комбинация е Параболан с Винстрол и Тестостерон пропионат. В цикъл за покачване на мускулна маса Тренболон ацетет се комбинира и работи най-ефективно с Тестостерон енантат и Метан. Независимо дали се използва самостоятелно или в комбинация с други анаболи, след спирането му, е желателно да се направи следстероидна терапия с Прегнил и кломифен.

Странични ефекти свързани с естрогена не могат да се наблюдават при употреба на Тренболон ацетат. Възможна е поява на така наречената Трен кашлица, нощно изпотяване и намалена аеробна способност. Рядко, но не е изключено, поява на акне, мазна кожа и засилване на косопада при генетично предразположените.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Trebol 100 (Shree Venkatesh) Параболан”