Trenabol-Trenbolone-Parabolan-British-Dragon

Trenabol Depot (British Dragon) Параболан

10мл (100mg/ml)

65.00 лв.

В Наличност!

Trenabol – British Dragon е мастноразтворим инжекционен анаболен андрогенен стероид. Активната съставка на Trenabol е Тренболон Енантат.

Product Description

Trenabol Depot е търговко име на анаболния стероид Тренболон в маслен разтвор от British Dragon. Trenabol е известен повече като – Параболан, един от най-силните анаболни стероиди използвани от фитнес и културизъм трениращите. Trenbolon / Parabolan действа добре както в стероиден цикъл за покачване на обем и мускулна маса, така и в цикли за релеф.

Параболан (Trenbolone), без значение от естера, прикрепена към него е най-мощният достъпен инжекционен анаболен стероид за употреба от спортисти и културисти днес.

Parabolan е изключително гъвкав анаболен стероид, които може да бъде използван буквално за всякаква цел. Параболан /тренболон/ е много мощен анаболен стероид, със силен ефект и действие, който не изисква високи дози, за да предизвика благоприятни въздействия върху физиката. Параболан има 5 пъти по-силно анаболно действие и ефект от Тестостерона, което го прави идеален избор за комбиниране в цикъл за сила и / или чиста и качествена мускулна маса. При употреба на Параболан (тренболон) липсват свързаните с Естрогена странични ефекти, което позволява на потребителя да избегне подпухналия и ояден вид, който тежки ароматизиращи андрогени (като Dianabol) ще дадат. Когато се комбинира с подходяща диета и добър тренировъчен режим, ефекта, действието и резултата от приема на Параболан е бързо и значително покачване на чистата мускулна маса и голямо увеличение на силата.

За да се намали водната задръжка и лесното ароматизиране  е препоръчително употреба на Тренболон енантат заедно с антиестрогени. За да се задържи ефекта от постигнатите резултати от употребата и инжектиране TrenabolBritish Dragon трябва да се прилага богата хранителна система и поддържа високо ниво на тренировъчен режим.

Нежелани странични ефекти

TrenabolBritish Dragon е инжекционен стероид, който трябва да се употребява с повишено внимание. В случай на предозиране се наблюдават всички андрогенни ефекти, получавани от подобни стероидни препарати. Ако съществува генетична предразположеност  към оплешивяване (MPB), то най-вероятно Тренболон ще ускори този процес. Получават се оплаквания от поява на акне. Не се препоръчва за инжектиране от жени. Страничните му ефекти са сходни с тези на тестостерона. Поради  задръжката на вода и другите  отрицателни странични ефекти, употребата на този инжекционен анаболен андрогенен стероид може да доведе до силна агресия. Колкото по-високи количества TrenabolBritish Dragon се инжектират, толкова по-изразено е агресивното поведение.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Trenabol Depot (British Dragon) Параболан”