Промо
Кломид Clomiphene Citrate

Clomiphene Citrate (Anfarm Hellas S.A.) Кломифен цитрат

24 таблетки по 50мг

24.00 лв. 19.00 лв.

В Наличност!

Кломифен цитрат (Clomiphene citrate) познат сред спортистите като Кломид е добър антиестроген, който потиска нивата на естроген и в същото време стимулира и повишава собственото производство на тестостерон.

Product Description

Опаковката Clomiphene Citrate на Anfarm Hellas се състои от 24 таблекти. Всяка таблетка Clomiphene Citrate съдържа 50 mg Clomiphene citrate. Кломифен на Anfarm Hellas е антиестроген, който стимулира овулацията. Оралният препарат Кломид или Клостил Бегит  се използва като медикамент за лекуване безплодие при някои жени. Когато се стимулира овулацията и произвоството на яйцеклетки в женския организъм се увеличава шанса за забременяване. Clomiphene Citrate помага и при  менструални разстройства.
Спортистите и бодибилдърите приемат Clomiphene Citrate на Anfarm Hellas за да елиминират част от негативните странични ефекти от стероидите. Лекари предписват Кломифен на мъже за лечение на олигоспермия – намалено количество на сперматозоиди в семенната течност.
Clomiphene Citrate на Anfarm Hellas е подобен на Proviron.
Употреба на Clomiphene
Clomiphene Citrate на Anfarm Hellas  се приема до последния ден от стероидния цикъл.
След десетия ден се поглъща перорално по половин таблетка Clomiphene Citrate. След 20тия ден дозата Clomiphene Citrate се увеличава  по една талбетка дневно.  Дневният прием може да се раздели на две части – сутрин и вечер. В случай, че по време на стероиден цикъл приемате провирон, Кломид може да се вкара от първия ден след цикъла по 2 таблетки дневно до изчерпване на опаковката – общо 12 дни, с цел нормализиране на нивата на тестостерон и естроген в тялото.
Clomiphene Citrate на Anfarm Hellas  се комбинира отлично с андрогенни стероиди като Тестостерон, Метандростенолон, Анадрол. Възможно е да се съчетае и с и по-тежки препарати отново с цел да се елиминира риск от негативни странични ефекти на анаболни и андрогенни стероиди.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Clomiphene Citrate (Anfarm Hellas S.A.) Кломифен цитрат”