Промо
Genotropin HGH хормон на растена pfizer

Genotropin HGH 16iu Pfizer Хормон на растежа

16iu 5.3мг

215.00 лв. 195.00 лв.

В Наличност!

Genotropin HGH на Pfizer съдържа растежен хормон Somatotropin– 5,3 mg (16 единици) прах и разтворител за инжекционен разтвор, предвиден за смесване и  подкожно инжектиране.

Product Description

Genotropin HGH на Pfizer се прилага при смущения в растежа, дължащи се на недостатъчно синтезиране в организма на растежен хормон и за лекуване на смущения в растежа, породени от редица заболявания като Синдром на Turner, синдром на Prader-Willi, хронична бъбречна недостатъчност, ниски деца, родени малки за гестационната възраст. Genotropin на Pfizer се явава и като заместителна терапия при възрастни с изявена недостатъчност на Хормона на растежа – Growth Hormone.

Дозировка и приложение

Схемата на приложение и дозата е строго индивидуална за всеки и се предписва според нуждите и особеностите на отделния пациент. Най-общо може да се препоръча дневна доза растежен хормон Genotropin HGH от 0,025-0,035мг/кг телесно тегло или 0,7-1,0мг/кв.м телесна повърхност.

Желани ефекти от Genotropin HGH

Желаните ефектите от инжектиране на Genotropin на Pfizer се забелязват още през първите няколко дни след приема му. Ако целта на употреба на Хормона на растежа е сериозна телесна трансформация като изчистване на мазнини, отслабване, връщане на нормалния цвят на косата, изпъване на кожата  и др., то тогава, за да се стигне до желаните резултати е  необходимо Genotropin на Pfizer да се инжектира в курс от значително по-голям период време –  минимум от 2 до 5 месеца.

Нежелани Странични ефекти

Прилаган внимателно, с прецизност и според упътването и предписанието, Растежния хормон Genotropin не води до нежелани странични ефекти.

Още информация за хормон на растежа

Хормона на растежа, познат още под наименованието Соматотропин,  е пептиден хормон, носещ името си от гръцки език (сома – тяло и тропи – растеж). Той е отговорен за растежа на костите, както и за белтъчната и въглехидратна обмяна в организма. Хормонът на растежа се отделя от предния дял на хипофизата, т.нар. аденохипофиза.

Соматотропин влияе и повишава обмяната на веществата в клетките, като  и особено много въздейства върху белтъчния  синтез. При наличие на  хипосекреция, т.е. недостатъчно синтезиране на  соматропин, растежът на децата изостава. Ръста спира до едно ниво, като се наблюдава познатото състояние на джудже – индивид с нормални умствени възможности и симетрични тела, но със значително по-нисък от средно статистическия нормално приет ръст. Хиперфункцията на хипофизата води до завишено отделяне на хормон на растежа при деца и се стига до заболяване  наречено гигантизъм. Хората с хиперфункция на хипофизната жлеза притежават са много висок ръст, който понякога достига до 230- 250 cm. Ако по различни причини, нарушението в хормоналната секреция се появи за първи път след приключване на периода на растежа, то тогава се наблюдава поява на  заболяване, познато като акромегалия. Акромегалия се на соматотропен аденом на предния дял на хипофизата и се свързва със свръхпродукция на растежен хормон – growth hormone (GH) или  соматотропен хормон (СТХ).  Най-често е симптом на тумор на хипофизата, наричан още хипофизен тумор или аденом. Симптоми на акромегалия са:  удебеляване на късите кости на тялото; нарастване на крайниците на тялото – ръце, крака, стъпала, нос, длани, челюсти; нарастване на някои основните органи в тялото или спланхномегалия – черен дроб, бъбреци. Появяват се смущения в зрението и битемпорална хемианопсия (смущения в зрителното поле). Кожата на болните надебелява и загрубява. Задебелява и се изкривява гръбначния стълб. Наблюдават се удебеляване на езика, разреждане на зъбите и евентуално поява на провлачен говор.

Приложението на Growth Hormone или Растежен хормон сред бодибилдърите е обичайно явление от 20 години насам по света, а от известно време и в България. Известно е, че познати  личности с достатъчно добри финансови възможности използват соматропин.  Няколко единици дневно от хормона на растежа повлиява процеса на стареене, като го преобръща и спомага за подмладяване на кожа, сгъстяване на косата. Ефектът от инжектиране на Растежен хормон  GH е видим още след първите няколко дни.

Растеж на височина с Genotropin HGH

Genotropin HGH на Pfizer  е способен да увеличи дори ръста. Като Хормон на растежа, именно това е основната му функция. Разбира се,  съществуват и известни тънкости при употребата на Genotropin HGH на Pfizer с цел увеличаване на ръста.  За да се стигне до желаното израстване във височина, Genotropin на Pfizer се прилага в много по-високи дози. Това от своя страна крие сериозна доза риск. Тъй като се налага и значително по-дълъг курс на прием от порядъка на минимум 16 месеца и повече, реално съществува опасност от предозиране с Растежен хормон.  Предозирането води до промяна в генотипа. Наблюдава се сериозно окосмяване, много по-силно от окосмяването  от тестостероноподобните анаболни андрогенни стероиди. Черепът, вътрешните органи  и пениса се увеличават неимоверно и стават огромни.  Някои може да намират това за хубаво и да го считат за предимство, но от гледна точка на други, това трансформиране е категорично нежелан резултат.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Genotropin HGH 16iu Pfizer Хормон на растежа”