Промо
Hygetropin Хормон на растежа

Hygetropin Хормон на растежа 200 IU

25 x 8iu

650.00 лв. 550.00 лв.

В Наличност!

Hygetropin Хормон на растежа има няколко цели:

  • за анаболни и спортни цели – способства за бързо нарастване на мускулатурата, подобрява силовите показатели и издръжливостта;
  • за нарастване на ръста – при хора с нарушения в хормона на растежа;
  • терапевтично действие – за поддържане на кожата, косата, а и за възстановяване на тъканта в организма в периоди на силна физическа и психологическа натовареност;
  • за стимулация на умствената дейност и повишени умствени способности;
  • за повишаване на защитните свойства на организма – стимулация на имунитета.

Product Description

Действие на Hygetropin Хормон на растежа:

Hygetropin Хормон на растежа е рекомбинантен хормон на растежа. Функцията на препарата се явява мощно фармакологично средство, оказващо въздействие на множество системи в човешкия организъм. Препаратът е способен да стимулира соматичното и линейното скелетно развитие на организма. Hygetropin Хормон на растежа оказва ускоряващо въздействие на метаболизма на вътрешните органи.

Дозировката на приетото вещество е способна да предизвика липолиза. Освен това препаратът осигурява по-стабилна работа на щитовидната и други жлези, като по този начин стимулира активното нарастване на нова мускулна тъкан.

Другите положителни качества на препарата са значително влияние на скоростта и качеството на метаболизма на белтъчините, въглехидратите и мазнините в организма на човека. Осигурява по-мощно продуциране на колаген в тъканите, костите, кожата, косата и др. Свойствата на препарата осигуряват ускореното разграждане на въглехидратите до елементи на глюкоза.

Прием на Hygetropin Хормон на растежа:
Дозировката за спортни цели е 3-5 единици, поставяни 1 път в денонощие. На втората или третата седмица от приема дозировката се увеличава до 6-10 единици. Курсът на прием на Hygetropin Хормон на растежа продължава около 4-6 месеца, а минималният прием е около 3 месеца. След края на курса трябва да се направи почивка от приема в срок минимум 4 седмици.

Странични ефекти:
Страничните ефекти от приема на Hygetropin Хормон на растежа са малочислени и редки. В голяма част от случаите негативното влияние на препарата се проявява при завишени дозировки.

Hygetropin Хормон на растежа се употребява с лекота и от жени атлетки или с медицинско предназначение, без негативно влияние.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Hygetropin Хормон на растежа 200 IU”