Преглед на количката „Lida Slim Strong от Kunming Dali Industry&Trade Co.“ е добавен във вашата количка.
Промо
Еве слим с лют червен пипер от Nacepen.com

Еве слим с лют червен пипер

48 капсули

60.00 лв. 48.99 лв.

В Наличност!

Категория: .

EveSlim са силни и работещуи хапчета за отслабване, който се борят с проблемите на наднорменото тегло, което често довежда до други по-сериозни заболявания като хипертония, захарен диабет и висок холестерол.

Product Description

ЕВЕ СЛИМ с ЛЮТ ЧЕРВЕН ПИПЕР  48 бр. капсули

Еве Слим представлява патентована формула за отслабване. Една опаковка съдържа 48 капсули с екстракт от лют червен пипер.

Важно! Продукта е одобрен като хранителна добавка и е разрешен за продажба и в аптеките. На всяка опаковка ще намерите уникален код и сайт, където да проверите автентичността на тези хапчета за отслабване.

EveSlim е уникална комбинация от най-ефективно разботещите съставки за постепенно и здравословно отслабване и намаляване на телесното тегло. Уникалната формула, съдържаща се в тези хапчета, заедно с подходящото количество екстракт от лют червен пипер ( кайенски пипер) забързват метаболизма и карат организма да изгаря мазнини. CLA или така наречената Свързана линолова киселина се характеризира като оптичен изомер на полиненаситени мастни киселини;

Еве Слим за отслабване активни съставки

Съдържата се Линоловата киселина и Канелата, която е известна с това, че регулира нивото на кръвната захар и стимулира глюкозния метаболизъм. Комбинацията от двете съставки повишава и задържа натрупаната мускулната маса при спортуващи. Съдържащият се Хитозан е несмилаема диетична фибра, която служи за бариера пред мазнините и не им позволява да се усвоят от организма. Също така той притежава свойства на детоксикация и е способен да абсорбира вече съществуващите мазнини и токсини.

Съединения като Малинови кетони, Зелено кафе и Екстракт от горчив портокал намаляват усвояването на мазнини и насърчават редукцията на тегло. Хромът също е част от състава на EveSlim, за да контролира излишното трупане на мазнините. Активната съставка на съдържащата се Вечерна иглика е GLA (гама линоленова киселина). GLA е съществена мастна киселина, имаща благотворен ефект върху тялото – не допуска образуването на атеросклерозни плаки, лош холестерол и редуцира риска от появата накръвни съсиреци. Освен това прави възможно задържането на постигнатите резултати и регулирането на теглото след отслабване. Това означава, че няма да имате йо-йо ефект.

Друга активна съставка намираща се в уникалната формула на EveSlim Еве слим с лют червен пипер, е Hoodia Gordonii. Тя помага за  редуцирането на апетита. Активната съставка на това растение е молекула, наречена “P57”, която действа чрез изпращане на сигнал към автономната нервна система, че вече е била консумирана храна и по този начин лъже организма, че вече се е нахранил. Кайенският Лютив червен пипер е мощен натурален фет бърнер и термогенетик, който успокоява храносмилателния тракт и насърчава секрецията на стомашни сокове, което води до подобряване на храносмилането. Той ускорява метаболизма, контролира апетита и потиска чувството за глад.

Начин на действие :

• има силен термогенен ефект;
• подобрява храносмилането;
• спомага за по-доброто усвояване на хранителните вещества;
Състав  на еднократна дневна доза на прием /2 капсули/:
Екстракт от лют червен пипер ( Кайенски пипер ) плод – 400 мг /40000 топлинни единици / грам/;
Патентован Еве Слим Бленд – 276 мг, съдържащ Худия, Конюгирана линолова киселина, Канела, Малинови кетони, Зелено кафе зърна, Хитозан, Вечерна иглика, Горчив портокал, Хром пиколинат.
Други съставки: растителна целулоза /обвивка на капсулата/, силиций, магнезиев стеарат.
Начин на употреба:

Приемът на EveSlim Еве слим с лют червен пипер в продължение на минимум 4 седмици намалява натрупаното количество излишни мазнини.

Начин на прием – през първата седмица приемайте по една капсула дневно, а през следващите три седмици – по две капсули на ден.
Пийте достатъчно количество вода (минимум 2 – 2.5 л.) докато приемате този продукт за отслабване.
За постигане на оптимални резултати, препоръчваме използването на този продукт в съчетание с балансиран хранителен режим, редовни упражнения и повече движение.

Предупреждения и предпазни мерки при употреба на Еве слим с лют червен пипер:

Не приемайте тези хапчета за отслабване в комбинация с антидепресанти, триптофан, жълт кантарион, лекарства за мигрена като „Imitrex” или наркотици.
Не прибягвайте до EveSlim в случай, че имате фамилна анамнеза или епилепсия, инфаркт, сърдечна аритмия, глаукома и неконтролирано високо кръвно налягане.
EveSlim не трябва да се приема по време на бременност.
Възможно е този продукт да усили Вашия пулс, поради това, че е силен термогенетик и забързва леко сърдечната дейност, което забързва метаболизма и води до изгаряне на старите натрупани мазнини.
Съръжание на опаковката: 48 броя капсули на промоционална цена.
Производител: Еве Слим, САЩ.
Вносител: „М.И.Т.“ ЕООД.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Еве слим с лют червен пипер”