Промо
Li Jiao Shou Shen от Nacepen.com

Люти чушки Li Jiao Shou Shen от “Kingstar Technology Co.

49.99 лв. 39.99 лв.

Няма Наличност.

В Любими
Категория: .

Лют червен Cayenne пипер за красота и здраве ! Здравето отвътре, личи отвън!

Product Description

Описание на продукта

Продуктът за отслабване „Li Jiao Shou Shen” включва в състава си екстракти от мексикански лют червен пипер (капсаицин), билка „змийски език“, листа от лотос и папая, сена, Ерика, Л-карнитин и др. Той е един от най-добрите продукти на пазара за редуциране на теглото и изгаряне на мазнините в проблемните зони. Този революционен продукт е създаден само от естествени съставки и без последващи ефекти и йо-йо ефект.

Производител: Kingstar Technology Co. (китай)
Разфасовка: 30 таблетки х 300мг
Прием: По 1 капсула сутрин, половин час след закуска. Ако не закусвате сутрин, може да приемате капсулата след обяд.
Не приемайте „Li Jiao Shou Shen” повече от веднъж в рамките на 24 часа.

Известен под наименованието „Люти чушки капсули за отслабване” е специално проектиран продукт за отслабване за хора, които имат наднормено тегло, причинено от яденето на твърде много висококалорични храни, както също и такива, които не могат да контролират апетита си. Li Jiao Shou Shen капсули за отслабване се различават от повечето продукти на пазара по това, че действа най-силно в проблемните зони и е толкова ефективен, че само за месец ще загубите повече от 7-10кг от излишното си тегло, като в същото време ще се прочистите от токсините във вътрешността на тялото си.

Функции:
– Загуба на тегло главно в областта на талията, корема и бедрата
– Идеално решение на проблемите с наднорменото тегло
– Прочиства токсините и запазва красотата на кожата

При Люти чушки Li Jiao Shou Shen капсули за отслабване не се наблюдават никакви странични ефекти, като всяка таблетка дневно Ви кара да се чувствате чудесно, дори по време на диета.

Повече за лютия червен пипер:
Произходът на лютия червен пипер е Америка където е отглеждан от хиляди години. Използван е като неизменна част от менюто на древните хора. Лютият червен пипер съдържа веществото „капсаицин“. Тази съставка придава лютия вкус на пипера. Научните изследвания доказват изключително силното въздействие на капсаицина върху метаболизма, като повишава обмяната на веществата, стимулира изгарянето на мазнини, чрез намаляване на апетита. Също така подпомага перисталтиката и обмяната на веществата. Лютият червен пипер е ефективен начин да увеличите загубата на мазнини по естествен начин. Според проучване проведено в Обединеното Кралство, хората, които добавят лют пипер към храната си са склонни да консумират по-малко храна, което е равно на по-малко калории. Този факт, заедно с множеството ползи, които пиперът оказва на организма, гарантират светкавична загуба на излишните килограми.

Консумирането на люти чушки помага да се грижите и за здравето на сърцето. Консумацията им намалява риска от инсулт и инфаркт, които често са вследствие на повишените нива на лошия холестерол. Тъй като основната съставка на Li Jiao Shou Shen е екстракт от лют червен пипер, можем да Ви уверим, че нашият продукт Ви помага по същия начин и не само това – Лютите чушки са богати на витамини А и C, които допринасят за укрепване на стените на кръвоносните съдове и намаляват растежа на раковите клетки, акто дори могат да унищожат част от тях. Екстракт от лют червен пипер или лютите чушки приети като зеленчук, помагат още при симптоми на грип и настинка, при дихателни проблеми, подобряват настроението, като спомагат за увеличаването на нивата на ендорфин и серотонин и не на последно място помагат да имате хубав и пълноценен сън.

Изследванията показват, че хората, които се доверяват на лютия червен пипер, смъкват излишните килограми много по-бързо и здравословно, отколкото онези, които залагат на мъчителни диети и „лечебен” глад.
Известната диетоложка Людмила Емилова, благодарение на която много наши звезди влязоха във форма, отбелязва, че лютите чушки наистина помагат в борбата с тлъстините.
„Благодарение на лютите чушки, телесната температура се повишава, ускорява се циркулацията по кръвоносните съдове, нивата на лошия холестерол в организма намаляват, храносмилането се подобрява“, обяснява д-р Емилова пред „24 часа“ и подчертава, че така човек може да отслабне.

ВНИМАНИЕ!
Не се препоръчва употреба на алкохол по време на приема!
Да не се превишава препоръчителната дневна доза!
Продуктът не може да замести разнообразното хранене!

ЗАБЕЛЕЖКА:
При организми, чувствителни към някоя от съставките на продукта, е възможна поява на временни нежелани реакции като безсъние, нервност, главоболие, ускорена сърдечна дейност или виене на свят. Всичко това преминава за около седмица докато организма Ви привикне и завърши с детоксикацията. Ако тези реакции са завишени, спрете приема и се консултирайте с нас относно приема на капсулите.

За да се избегне ЙО-ЙО ефекта (възвръщане на килограмите) след спиране приема на продукта Люти чушки, трябва да се продължи още няколко месеца с разреждане. Като първата седмица се приемат през ден, втората през два, третата през три дни и т.н. На всеки два месеца постоянен прием се препоръчват поне 2-3 седмици почивка, съпроводена с богато меню от плодове (витамини и минерали).

Съхранение: на хладно и сухо място, далеч от деца!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Люти чушки Li Jiao Shou Shen от “Kingstar Technology Co.”