Промо
Tiromel от Nacepen.com

TiROMEL T3 Triiodotyronin от Abdi Ibrahim

100 таблетки

49.99 лв. 37.99 лв.

В Наличност!

Категория: .
Етикети: , , .

TiROMEL T3 – за невероятно бърз метаболизъм и 0% мазнини !             

ПроизводителAbdi Ibrahim, Turkey
Опаковка: 100 таблетки (25 µg /1 табл.)
Фармацевтично наименованиеTTriiodotyronin sodium

Product Description

Описание на продукта

TiROMEL T3 или известен още като Три йод тиронин е йодирана аминокиселина ( хормон), който се употребява за отслабване, защото забързва метаболизма по невероятен начин и спомага за изгаряне на мазнините. Търговското име Тиромел е турски аптечен вариант Трийодтиронин (Triiodothyronin), еквивалент на гръцкия T3 Liothyronine, който се произвежда по естествен път от щитовидната жлеза в човешкото тяло. Известен е още и под наименованието Cytomel T3. Едно от многото му свойства е да извлича йода от кръвната плазма, като повлиява и положително обмяната на веществата и дейността на нервната система.

Прием:Дозите TiROMEL T3 са от 25-50 микрограма (µg) дневно, като се започва с 25, а някои атлети (включително жени) делят таблетката на две и постигат страхотни резултати. Препоръчва се дневната доза да се разпределя на 2-4 равни приема.

Предлага се на блистери от 25 таблетки на цена от 11.99лв или цяла опаковка 100 таблетки на цена от 37.90лв. Молим да уточните като бележка какво количество желаете.

Т3 – хормон TiROMEL (Triiodothyronin) и аминокиселина много често се употребява за отслабване, като е известен с много разновидности и търговски наименования (трийодтиронин, Лиотиронин и други). T3 се приема и с цел ускоряване на метаболизма, засяга синтеза на протеини и повишава чувствителността към катехоламини (подобно е на адреналин). Трийодтиронинът при TiROMEL се освобождава от връзката с транспортните си белтъци, след което се определя с помощта на радиоимунологичен анализ. Бъдете внимателни преди употребата на този медикамент, защото той е много мощен и ефикасен. Бъдете сигурни, че нямате проблеми със щитовидната жлеза, тъй като може да ви създаде здравословни проблеми.

Т3 TiROMEL Triiodotyronin:

  • Подпомага производството на тироидни хормони
  • Не прекъсва естественото производство на тироидни хормони
  • Забързва метаболизма
  • Повишава протеиновия синтез
  • Ускорява изгарянето на мазнините
  • Понижава холестерола

Лиотиронин натрий или натриев Трийодотиронин е L-изомер на трийодтиронин ( Т3), форма на хормони в щитовидната жлеза . Щитовидната жлеза освобождава големи количества от T4 и T3, така че плазмените концентрации на Т4 са 40 пъти по-високи от тези на Т3 . Повечето от циркулиращите T3 е оформен от периферно дейодиране на Т4 (85%), това е процес, който включва отстраняване на йод от въглеродни 5 на външния пръстен на Т4 . По този начин, действа като Т4 прохормони за Т3 .

В медицината препарата се предписва за Хипотиреоидизъм от всякакъв произход. Прилага се за лечение при хиперплазмия на щитовидната жлеза: доброкачествена гуша с нормална функция, предотвратяване на рецидив седмици след операция или след лечение с радиоактивен йод.

Странични ефекти

Човек трябва да е с повишено внимание, ако възнамерява да използва този медикамент. Трийодтиронин TiROMEL (Т3) има голям списък с предупреждения и предпазни мерки, които не трябва да се пренебрегват. Страничните ефекти включват, но не се ограничават до, сърцебиене, възбуда, задух, неравномерен пулс, изпотяване, гадене, главоболие и психически / метаболитни нарушения. При неправилен прием продукта може да наруши естествената работа на щитовидната жлеза.

Важно е, особено при по-продължителната му употреба, да се правят паузи, за да може организмът и щитовидната жлеза да се възстановят.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “TiROMEL T3 Triiodotyronin от Abdi Ibrahim”