TOSTREX 4% GEL (ANDROGEL) / Tестостерон гел

95.00 лв.

В Наличност!

Етикет: .
Производител:

Tostrex или Androgel, представлява тестостерон гел за кожно нанасяне на американската компания TN Pharma. Използва се при понижени нива на тестостерон при мъже и жени над 35 год. В резултат се радвате на повишен тонус, настроение и енергия. Използва се и за отслабване и орелефяване с локално приложение.

Product Description

Tostrex (Тестостерон гел) или Андрогел на американската фирма TN Pharma (Trusted Nutrients) е иновативен продукт за локално, външно приложение. Тострекс е революционна разработка на Tn-Pharma и се използва както от мъже така и от жени над 35 год. Тострекс е решението за Вашите необясними оплаквания от безсъние и болки в стави и мускули. В резултат ще се радвате на повишен тонус, настроение и енергия. След 3 дни ще забравите депресиите.

Действие на Тострекс (Тестостерон гел): Използва се и за целево отслабване в определeни области. Области на приложение: корем, вътрешна страна на бедрата, рамене, горна част на ръце (трицепс). За локална, външна употреба. Tostrex ефективно бори целулита.  Гелът се нанася лесно и попива бързо.

Дозировка: Тострекс гел или Андрогел е използва ежедневно от 40 мг до 80мг или до две натискания с помпичката. Препоръчва се да се прилага сутрин, след като тялото се подсуши добре след душа с хавлиена кърпа. Много е важно след намазването, ръцете веднага да се измиват със сапун и вода!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “TOSTREX 4% GEL (ANDROGEL) / Tестостерон гел”