ULTRA FAT BURNER (50X50MG) TN PHARMA

129.90 лв.

В Наличност!

Категория: .
Производител:

Американски Ултра Фет Бърнър (Ephedrin) на Tn-Pharma (Trusted Nutrients) в опаковка от 50 капсули по 50мг. е универсално средство за отслабване. Този американски Ultra Fat Burner повишава термогенезата и подтиска апетита.

Product Description

Ултра Фет Бърнер  (Ultra Fat Burner) на американската фирма TN Pharma (Trusted Nutrients)-най-доброто средство за отслабване и подтискане на апетита! Фармацевтичен продукт, който гарантира изключителни резултати. Не само за спортисти в предсъстезателна подготовка, а и за всички, които търсят силно средство за изчистване на излишните мазнини.

Професионалните спортисти, щангисти и пауърлифтърите високо ценят качествата на това универсално средство за отслабване TN Pharma.

Действие: В медицината ефедринът се е използвал десетилетия наред за лечение на ниско кръвно налягане както и като бронходилатор при различни дихателни проблеми.  Приемът на Ефедрин води до разширяване на бронхите и повишава аеробния капацитет, издръжливостта и повишава прага на умората.

Дозировка:  Препоръчваният от специалистите прием на Ефедрин (Ултра Фет Бърнър) TN е от 25мг до 50мг дневно в зависимост от организма. Ако сте напреднал бодибилдър или професионален спортист, приемът може да достигне 2 таблетки дневно за период от 1 месец.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “ULTRA FAT BURNER (50X50MG) TN PHARMA”