Виагра Силденафил Sildenafil Viagra

Алфагра / Alphagra на “AlphaPharm” (Sildenafil)

4 таблетки по 100мг

30.00 лв.

В Наличност!

Категория: .

Alphagra 100 – за гарантирано надървен член !

Оригиналната Alphagra 100 Ви гарантира сексуална възбуда до 24 часа – забравете за притеснението от мек или малък член – събудете твърдия звяр в себе си!

Product Description

Силденафил е предназначен за лечение на мъже с еректилна дисфункция, наричана още импотентност. Това означава, че мъжът не може да получи или задържи стабилна ерекция на пениса, необходима за сексуалния акт.

Производител: Alpha-Pharma Healthcare (Mumbai 400072, India)

Разфасовка: 4 филмирани таблетки по 100мг всяка. 1 таблетка съдържа 100мг Sildenafil as Citrate.

Основната съставка на „Alphagra” – „Sildenafil” започва да действа 30-60 минути след прием. Таблетка Алфагра на Алфа Фарма се поглъща цяла с чаша вода, като е възможен и прием и с леки храни.

Не приемайте „Виаграта” на Алфа Фарма повече от веднъж в рамките на 24 часа.
Пиенето на Alphagra 100 не влияе на качеството на спермата.

Ако погълнете по-голяма от предписаната доза Alphagra могат да се проявят нежелани реакции и странични ефекти. Ако това се случи и след приема на 2 чаши студена вода симптомите не отшумят, незабавно уведомете Вашия лекар.

Съхранение:
Съхранявайте на стайна температура, не по-висока от 30C. Пазете от светлина и влага. Не употребявайте лекарствени средства с изтекъл срок. Пазете далеч от деца!

Как действа Alphagra 100:
По време на сексуален акт и възбуда се произвеждат два хормона в мъжкото тяло – GMP каращ мускула в артериалната стена на пениса да повиши нивото на кръвта и PDE-5, който намалява ерекцията. Alphagra-1 съдържа Силденафил Цитрат, който възпрепятства PDE-5 хормона. Докато е активна съставката Sildenafil задържа хормона ПДЕ-5, което позволява на пениса да е в надървено състояние по-дълго време. За да може Алфагра да бъде по-ефективна е задължителна сексуална стимулация, а за максимален ефект – френска любов (орална стимулация на мъжкия член).

Какво представлява Alphagra 100 и кога се прилага:
Alphagra 100 e секс стимулант за увеличаване на ерекцията и удоволствието от сексуалния  акт. Този продукт е произведен за мъже, които искат да подобрят сексуалната си мощ. Алфагра е точно този сексуален продукт, който действа много благоприятно върху ерекцията и преждевременната еякулация (ранно свършване) . Възбудата с Alphagra е просто неописуема, а усещането при полов акт е невероятно. Кръвта в пениса се увеличава в пъти повече сравнено с обикновена ерекция без секс медикаменти, а пенисът изглежда по-голям и изключително надървен. Alphagra е един от най-използваните продукти, защото действието му е уникално и безопасно, а Alpha Pharma са компания, доказала се във фармацевтичната индустрия.

Възможни нежелани реакции
Както всички лекарства, ALPHAGRA може да предизвика нежелани реакции, въпреки че не всеки ги получава. Нежеланите реакции, съобщени във връзка с употребата на ALPHAGRA обикновено са леки до умерени и краткотрайни.

Ако получите някои от следните сериозни нежелани реакции, спрете приема на ALPHAGRA и веднага потърсете медицинска помощ:

  • Алергична реакция (тя настъпва рядко) – Симптомите включват внезапно хриптене, затруднено дишане или замайване, подуване на клепачите, лицето, устните и гърлото;
  • Болки в гърдите (те настъпват нечесто) – Ако възникнат по време на или след сношение:
    • Заемете полуседнало положение и се опитайте да се отпуснете;
    • Не използвайте нитрати, за да повлияете болката в гърдите;
  • Удължени и понякога болезнени ерекции – Ако имате ерекция, която продължава повече от 4 часа, трябва да се свържете незабавно с лекар;
  • Внезапно намаление или загуба на зрение
  • Сериозни кожни реакции – Симптомите може да включват тежко обелване и подуване на кожата, мехури в устата, половите органи и около очите, треска;
  • Гърчове или припадъци

Приемът на Alphagra на Alpha Pharma трябва да е съпроводен с взимането на предпазни мерки!

Специални предупреждения при пациенти с бъбречни или чернодробни проблеми:
Ако страдате от  бъбречни или чернодробни проблеми  единствено и само Вашият лекар може да реши дали да ви предпише медикаменти на основата на Силденафил и каква точно да бъде дозата лекарствен препарат.

Бременност: Alphagra не трябва да се употребява от жени!

Шофиране и работа с машини: Приемът на Alphagra е възможно да предизвика виене на свят или да повлияе върху зрението. Трябва да познавате преди да пристъпите към шофиране или работите с машини е добре да познавате индивидуалната реакция на организма си .

Как да извлечем максимална полза от употребата на Силденафил:
Вие и Вашият партньор все пак ще трябва да се включите активно в любовната игра, точно както бихте направили, ако не сте взели лекарство за еректилна дисфункция. Започване на полов акт със стимулация на мъжкия член ще активира и подсили действието на Алфагра. Секс медикаментът Alphagra 100 няма да предизвика ерекция, ако не сте сексуално възбудени.

Не пийте големи количества алкохол със сексуални стимуланти на основата на Sildenafil. Пиенето на твърде много алкохол може да намали способността Ви да получите ерекция, а това може да ви лиши от максималния ефект на таблетките, които сте закупили.

Не приемайте секс стимуланта Алфагра със сок от Грейпфрут. Това е така, защото химикал в сока от грейпфрут увеличава количеството на силденафил в кръвта Ви и е възможна появата на странични ефекти.

Ако смятате, че таблетките са твърде силни за вас, обсъдете това с Вашия лекар, тъй като може да се наложи да се намали дозата Ви. Ако не получите ерекция след прием на силденафил, или ако тя не продължи достатъчно дълго, за да правите секс, обсъдете това с Вашия лекар. Не приемайте повече таблетки, отколкото Ви е било предписано.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Алфагра / Alphagra на “AlphaPharm” (Sildenafil)”