Промо
Камагра Гел Капсули от Nacepen.com

Камагра Гел Капсули на Ajanta

69.99 лв. 54.99 лв.

Няма Наличност.

amagra Softgel Caps / Камагра Гел капсули е най-новият секс стимулант на индийската фармацевтична фирма Ajanta. Меките гел капсули съдържат 100мг. чист силденафил, широко познат от на всички ни известната Виагра на Pfizer.„Синият Ангел“ ще изненада приятно всички мъже – без значение от възрастта – с незабавното си и ефективно действиеблагодарение на бързо усвоимата формула на гел капсулите.

Product Description

Обща информация за Камагра Гел Капсули / Силденафил:

Камагра меки капсули e официалният заместител по съдържание и действие на ВиаграТя спомага за по-здрава и дълготрайна ерекция и е отлично средство за борба с проблемите като еректилна дисфункция. Kamagra Softgel Caps увеличава притока на кръв към пениса и по този начин спомага процесите. Kamagra е във вид на меки капсули със син цвят и работи при всички мъже без изключение, независимо от това дали еректилната дисфункция е в лека или остра форма. Предимството на Камагра Софтгел е в незабавното им и ефективно действие.

Действие: Два хормона се произвеждат в мъжкото тяло по време на сексуална възбуда: Cyclic GMP, който кара мускула в артериалната стена на пениса да повиши нивото на кръвта и Phosphodiesterase type5 (PDE-5), който намалява ерекцията. Камагра Софтгел капсули съдържа активната съставка Силденафил (Sildenafil citrate). Силденафилът възпрепятства PDE-5. Докато е активна, Камаграта задържа отделянето на хормона PDE-5, което позволява на пениса да е в ерекция по-дълго време. Това се случва при наличие на сексуална възбуда.

Дозировка и прием:

Камагра Гел Капсули е бърз секс стимулант и трябва да се приема от 15 до 20 минути преди полов акт при наличието на сексуална възбуда. Сините желета Камагра Гел Капсули се усвояват в кръвта за няколко минути. Съдържащият се в капсулите Силденафил цитрат, познат като активната съставка на Виагра, започва да действа от 10 до 15мин. след прием. С Камагра Софтгел ще е възможно вече не само да повторите сексуалния акт веднага след еякулация, но и да изпитате удоволствие повече от няколко пъти!

Какво трябва да знаете: Kamagra гел капсули е безопасен и достъпен продукт, не е хормон, не изисква рецепта. Kamagra Softgel Caps действа ефективно и е активен около 4-6 часа. Гелчетата пoдобряват вашето сексуално изпълнение и повишават сексуалната ви мощ. Значително увеличава физическата издръжливост по време на половия акт. Продуктът е клинично тестван и с гарантирано качество и концентрация на силденафил. Максималната доза е една мека капсула на 24 часа!

Противопоказания: Камагра Софтгел капсули не се препоръчва на хора, алергични към Силденафил. Иначе модерните медицински виждания я считат за почти безопасна, с много малко странични ефекти. Например може да причини разстроен стомах или главоболие, световъртеж. Не е желателно да се използва с продукти, съдържащи нитрати (POPARS). Алкохолът и мазната храна, приети непосредствено преди сексуалния акт, забавят или намаляват действието и.

  • Производител: Ajanta Pharma, India
  • Опаковка: 12 бр. гел капсули х 100мг. 
  • Фармацевтично наименование:  Sildenafil citrate

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Камагра Гел Капсули на Ajanta”