Виагра Viagra Kamagra

Камагра / Kamagra от “AjantaPharm” (Sildenafil)

4 таблетки по 100мг

20.00 лв.

В Наличност!

Категория: .

Оригиналната Камагра Ви гарантира експлозивна мощ в леглото – без повече притеснения – бъдете във върхова форма – надървен и готов за сексуални преживявания!

Product Description

Сексуалният стимулант „Камагра” включва в състава си лекарственото вещество Sildenafil. Всяка таблетка „Kamagra Gold” на „Ajanta Pharm” съдържа основна активна съставка 100 mg Sildenafil.

Производител: Ajanta Pharm, India

Основната съставка на „Kamagra Gold” – „Силденафил” започва да действа 30-45 минути след прием, като нейното ефективно действие трае над 12 часа. Таблетка Камагра голд се поглъща цяла с чаша вода, като е възможен и прием и с храна.

Не приемайте Kamagra Gold повече от един път дневно.

Ако погълнете по-голяма от предписаната доза Kamagra могат да се проявят нежелани реакции и силна болка в гърба. Ако това се случи, незабавно уведомете Вашия лекар.

Съхранение:
Съхранявайте на стайна температура. Пазете от светлина и влага. Не употребявайте лекарствени средства с изтекъл срок. Дръжте далеч от деца!

Как действа Камагра:
По време на сексуален акт и възбуда се произвеждат два хормона в мъжкото тяло – GMP каращ мускула в артериалната стена на пениса да повиши нивото на кръвта и PDE-5, който намалява ерекцията. Kamagra Gold 100 съдържа Силденафил Цитрат, който възпрепятства PDE-5 хормона. Докато е активна съставката Sildenafil задържа хормона ПДЕ-5, което позволява на пениса да е в надървено състояние по-дълго време. За да може Камагра Голд да бъде по-ефективна е задължителна сексуална стимулация, а за максимален ефект – орална любов.

Какво представлява Kamagra Gold 100 и кога се прилага:
Kamagra (Камагра) на Аянта Фарма e секс стимулант за увеличаване на ерекцията и удоволствието от сексуалния  акт. Този продукт е произведен за мъже, които искат да подобрят сексуалната си мощ. Камагра е точно този сексуален продукт, който действа много благоприятно върху ерекцията и преждевременната еякулация (ранно свършване) . Възбудата с Kamagra е много по-силна и се усеща по-голямо удоволствие от половия акт. Кръвта в пениса се увеличава в пъти повече сравнено с обикновена ерекция без Камагра, а пенисът изглежда по-голям и е адски твърд (надървен). Kamagra е един от най-използваните продукти, защото действието му е уникално и безопасно, а цената е нищожна за сметка на удоволствието, което ще изпитате с партньора си.

Странични ефекти на Камагра Голд 100 Силденафил :
Рядко се наблюдават сериозни странични ефекти! Но поради това, че всеки организъм е различен и реагира различно на определени съставки, ако забележите алергични реакции трябва незабавно да осведомите личния си лекар или фармацевт.

Страничните ефекти от лечение с Камагра са леки или умерено изразени.
По-често срещани са главоболие и/или зачервяване.

Как да извлечем максимална полза от употребата на Силденафил:
Вие и Вашият партньор все пак ще трябва да се включите активно в любовната игра, точно както бихте направили, ако не сте взели лекарство за еректилна дисфункция. Започване на полов акт с орални ласки ще активира и подсили действието на Камагра Голд. Секс продуктът Kamagra няма да предизвика ерекция, ако не сте сексуално възбудени.

Не пийте големи количества алкохол със продукти съдържащи Sildenafil вкл. Kamagra Gold 100. Пиенето на твърде много алкохол може да намали способността Ви да получите ерекция, а това може да ви лиши от максималния ефект на таблетките, които сте закупили.

Не приемайте сексуалния стимулант Камагра със сок от Грейпфрут. Това е така, защото химикал в сока от грейпфрут увеличава количеството на силденафил в кръвта Ви и е възможна появата на странични ефекти.

Ако не получите ерекция след прием на Камагра, или ако тя не продължи достатъчно дълго, за да правите секс, обсъдете това с Вашия лекар. Не приемайте повече таблетки, отколкото Ви е било предписано.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Камагра / Kamagra от “AjantaPharm” (Sildenafil)”