Макс Мен Maxman Секс стимулант

Макс Мен / MaxMan

40.00 лв.

Няма Наличност.

Max Mаn Ви превръща в неустоим любовник !

Product Description

MаxMan е билково базирана формула, която е разработена с цел предотвратяване и премахване на импотентността.

Производител: SangXiong Hong Kong

Прием: MaxMan / Макс Мен се приема с вода 15 до 30 минути преди секс на гладен стомах.

Не приемайте Макс Ман повече от веднъж в рамките на 24 часа.

Ако погълнете по-голяма от предписаната доза Max Men могат да се проявят нежелани реакции и странични ефекти. Ако това се случи, незабавно уведомете Вашия лекар.

Съхранение:
Съхранявайте на стайна температура, не по-висока от 25C. Пазете от светлина и влага. Не употребявайте лекарствени средства с изтекъл срок. Пазете далеч от деца!

Как действа Max Man:
MаxMan е билково базирана формула, която е разработена с цел предотвратяване и пълно лечение на импотентност. Въпреки, че тази формула е ясно фокусирана върху мъжката ерекцията, тя съдържа и екстракти, които помагат за да се увеличи либидото, издръжливостта и желанието за секс. Въздейства положително при мъже, които страдат от преждевременна еякулация или т.н. ранно изпразване или свършване.

Какво представлява Макс Мен и кога се прилага:
Този сексуален продукт е напълно на билкова основа. Благотворното му действие се дължи на уникалната селекция на природни продукти: Saggitatum; Avena Sateva; Saw Palmetto; Guarana Extract; L-Taurine; Tribulus Terrestris; Maca; Ginseng Blend ( korean / siberian ); L-Arginine; Niacin; Macuna Pruriens; Polypodium Vulgare; Rhodiola Rosea; Androstenedione; Muira Puama;

Макс Ман Ви гарантира:

  • Разширяване и удължаване на размера на пениса
  • По-силна и издръжлива ерекция
  • Повишава сексуалната издръжливост
  • Повишава желанието за секс
  • Безопасно и натурално подобрява сексуалният ви статус

Сексът е задължителната подправка към любовта, за да бъде тя истинска и дълготрайна. Силната половина копнее да получи признание относно любовните си подвизи, като най-точното мнение дават жените опитали от сексуалната мощ на мъжа. За съжаление понякога се случва, така че забързаното ежедневие и стресовите моменти повлияват отрицателно на потентността и това е точният момент да прибегнем до секс стимуланта MaxMan. Не е нужно да имате полови проблеми, за да използвате сексуалния продукт, тъй като той е създаден с цел, да подхрани сексуалните Ви апетити. И ако до този момент сте разменяли горещи ласки до три пъти в седмицата, тези билкови таблетки, ще Ви предразположат към дълги любовни авантюри и ще бъдете неукротим в леглото.

Нежелани странични ефекти:

При многократни ерекции или невъзможност за спадане на ерекцията прекалено продължително време, да се изпие чаша студена вода и/или да се измие половият орган с хладка вода.

MaxMan се продава без рецепта и е клинично тестван и безопасен продукт за повишаване на сексуалната функция. Въз основа на клинични изследвания на повече от 1000 пациенти е доказано, че продуктът няма странични ефекти и може да се използва от мъже, както на средна, така и в напреднала възраст. Консумирането на алкохолни напитки може да затрудни получаването на ерекция.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Макс Мен / MaxMan”