Промо
Best Sex King от Nacepen.com

Best Sex King Силденафил

35.00 лв. 25.00 лв.

Няма Наличност.

Best Sex King (Sildenafil) е Американски силденафил за силна ерекция в разфасовка от 6 таблетки!

Product Description

Секс стимулант Best Sex King е продукт за качествена ерекция. Sildenafil е основната съставка на секс хапчетата. С този секс продукт ще постигнете желаните резултати от здрава, твърда и качествена ерекция. Силденафил ще предотврати преждевременната еякулация. Пенисът ви ще стане по-голям и по-твърд от обикновено. Усещането при полов акт ще е много по добро, както при вас така и при вашия партньор. Напълно безвреден продукт на уникална цена.

Искате  да сте лъв в леглото – Best Sex King (Sildenafil) ви дава: Твърда и здрава ерекция. Задържаш здраво еякулацията. Можеш да повториш. Кръвта се насочва към кръвоносните съдове на пениса и така той става по -голям от обикновено. Този продукт с нищо не може да отстъпи на ВиаграЦиалис или ЛевитраBest Sex King в USA е използван от милиони мъже. Секс стимулантът е едно от най-предпочитаните хапчета. Действа на всеки мъж. Ще задоволи и най-претенциозната половинка. Здрава, качествена, твърда и трайна ерекция.

Употреба

Марка Best Sex King е разработен от фармацевтичната компания BestKing LLC USA. Основният компонент на марката Best Sex King е силденафил цитрат. Sildenafil Citrate засяга отговор на сексуална стимулация. Той действа чрез увеличаване на отпускане на гладката мускулатура с помощта на азотен оксид, химично вещество, което обикновено се освобождава в отговор на сексуална стимулация. Това отпускане на гладката мускулна позволява увеличен приток на кръв в определени области на пениса, което води до ерекция. Силденафил цитрат се прилага за лечение на еректилна дисфункция (импотентност) при мъжете и белодробна артериална хипертония. Силденафил цитрат може да се използва за други цели, които не са изброени по-горе.

Дозировка

Обикновено препоръчителната доза е 100 мг. Тя е взета приблизително 0,5-1 час преди сексуална активност. Не приемайте Best Sex King повече от веднъж на ден. Опитайте се да не ядете грейпфрут или да пиете сок от грейпфрут, докато се лекувате със Sildenafil цитрат.

sildenafil_pills

Противопоказание

Best Sex King е противопоказeн при пациенти, които приемат и друго лекарство за лечение на импотентност или с помощта на нитрат лекарство за болка в гърдите или сърдечни проблеми.Това лекарство не трябва да се приема от жени и деца.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Best Sex King Силденафил”