CIALIS (TADALAFIL 10X20MG) TERAGON LABS / ЦИАЛИС 

39.90 лв.

В Наличност!

Категория: .
Етикет: .
Производител:

Циалис или „Хапче за уикенда“ Ви дава по-добра ерекция за по-продължително време. Действа до 36 часа и повивишава физическата издръжливост. Гарантира ви значително по-добър интимен живот, на добра цена.

Product Description

ЦИАЛИС е един от най-успешните продукти за мъжка ерекция на пазара в момента. Предлага се във флакон от 10 капсули с концентрация от 20мг. Тадалафил на канадската фирма Терагон Лабс.

Циалис Ви помага да достигнете или да задържите ерекцията си колкото дълго желаете. За разлика от другите активни вещества, Тадалафил може да се приема в дози до 5мг. и ежедневно. Тази константна терапия, заедно с продължителното му действие, осигурява постоянни нива в организма и така може да разчитате и на спонтанна сексуална активност.

Действие: Циалис принадлежи към групата на ензимните инхибитори. След сексуална стимулация Циалис действа като помага на кръвоносните съдове във Вашия пенис да се разширят и да позволят притока на кръв в него. Резулатите от това са подобрена еректилна функция.

Прием: Препоръчително е да се приеме една капсула (20мг.) около час и половина преди очакваната сексуална активност с или без храна. Максималната честота на прием е веднъж дневно. ЦИАЛИС (Тадалафил) е предназначен за употреба преди полов акт и не се препоръчва за продължителна ежедневна употреба в тази дозировка.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “CIALIS (TADALAFIL 10X20MG) TERAGON LABS / ЦИАЛИС ”