tribulus sildenafil tadalfil maxpharm kanadski

Tribulus Max (MaxPharm) Трибестан

50 таблетки

64.00 лв.

В Наличност!

Категория: .
Етикети: , , .
Производител:

Канадски Трибулус Tribulus Max е фармацевтичен продукт със синергичен ефект! Най-доброто средство за ерекция и потентност на пазара за секс стимуланти в момента! Трибулус MaxPharm e микс от три мощни съставки – трибестан (Tribulus terrestris), силденафил и тадалфил, които ще ви осигурят сила и енергия за по-дълги и качествени тренировки, като ще ви заредят и с невиждана полова мощ!

Product Description

Обща информация за канадски Tribulus Max:

  • Производител: MaxPharm, Canada
  • Опаковка: 50 таблетки
  • Съдържание:
    Tribulus terrestris 400mg
    Sildenafil 25mg
    Tadalfil 10mg

Действие: Трите съставки на канадския Tрибулус (Tribulus Max) са изключително прецизно дозирани: 

1. Tribulus Terrestris в концентрация от 400мг е мощен тестостерон стимулант, усилва либидото и сексуалното желание, увеличава сексуалната издръжливост. Трибестан се използва против импотентност и хормонален дисбаланс. Oказва положителен ефект върху спермогенезата като подпомага производството и качеството на семенната течност. Една от основните спортни добавки, подходящи за професионални атлети и любители.

2. Tadalafil (Циалис) е сред най-успешните секс стимуланти за мъжка ерекция на пазара. Тадалафил ви дава безотказна сигурност да достигнете и задържите ерекцията си по-дълго време. Този секс стимулант принадлежи към групата на ензимните инхибитори. След сексуална стимулация, Тадалафил усилва притока на кръв към пениса и позволява на кръвоносните съдове там да се разширят. Резулатите са подобрена еректилна функция. Важно е да се знае, че Циалис не действа ако няма сексуална стимулация.

3. Sildenafil (Виагра) е изпитано средство, което работи безотказно за мъжкото здраве и самочувствие вече над 10години. Съдържащият се в таблетките силденафил започва да действа от 10 до 15мин. след прием. Той ще Ви помогне да овладеете преждевременната еякулация и да задържате ерекцията, да повишите сексуалните си способности и либидото.

Прием и дозировка: Препоръчва се приема на Трибулус (Tribulus Max) по 2 таблетки дневно.

За трениращи: една таблетка, 1 час преди тренировка.

За стимулация и енергия: да се приема 1 час преди полов акт до 2 таблетки.

Странични ефекти: Този канадски Трибулус (Tribulus Max) не повишава кръвното налягане!  Известно е, че Трибестан и Тадалафил (Циалис) могат да се приемат от хора, които имат проблеми с кръвното. Не трябва да се приема алкохол и мазна храна.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Tribulus Max (MaxPharm) Трибестан”