Промо
Vigour 300 Вигор Златна Виагра от Nacepen.com

VIGOUR 300 USA / ВИГОР 300 – Златна Виагра

99.99 лв. 64.99 лв.

Няма Наличност.

Vigour 300 или „Златна Виагра“ е най-мощното и най-ново американско чудо в сферата на секс стимулантите. Напълно натурален – оригиналният Вигор за ерекция е създаден през 2011г. от Американския Изследователски Институт по Биология, за да подобри мъжката потентност, тонус и самочувствие. Много ефикасно средство при преждевременна еякулация и еректилна дисфункция. Вигор 300 помага на стотици хиляди мъже по целия свят.

Product Description

Какво е VIGOUR 300/ „Златна“ Виагра:

Вигор 300 е най-новото американско чудо в областта на секс стимулантите. Каквото и да сте ползвали до момента, изпробвате ли веднъж Vigour 300, най-вероятно ще се откажете от другите медикаменти. Той е един от най- предпочитаните секс продукти в целия свят, поради безценните си качества, които ви карат да получавате моментална качествена ерекция, увеличава сексуалната мощ, подобрява мъжкото либидо и забавя еякулацията. Съставките на Вигор 300 са комплекс от растителни и няколко други, много ефективни за мъжката потентност екстракти, пречистени и концентрирани с високотехнологични методи. Напълно натурален продукт, развит 2011г. от американски Химикобиологичен институт, за да подобри мъжката потентност, самочувствие и тонус.

Какво да очакваме от Вигор 300 / Vigour 300:

Действие: За разлика от класическата Виагра„златната Виагра“ Vigour 300 не показва и не предизвиква странични ефекти, като в същото време действа изключително бързо. Вигор 300 запазва биологичното действие на активните вещества в организма какъвто е тестостерона. Особено подходящ за мъже, които имат проблеми с преждевременното свършване или изпитващи несигурност при сексуален контакт. Vigour 300 скъсява времето за почивка преди втори полов акт и намалява умората. Активира функцията на бъбреците и увеличава секрецията на сперматозоиди. Подпомага мъжкото здраве при проблеми с простатата. Vigour 300 e особено подходящ за мъже в средна или напреднала възраст, тъй като не създава проблеми с кръвното налягане (хипертония). Продължителността на действие на препарата е 4 до 5 часа след прием, като през това време мъжът може многократно да изявява своята сексуалност и да получава последователни ерекции. Показва висока ефикасност при лечението на еректилна дисфункция с всякаква тежест, независимо от давността и етиологията, придружаващи заболявания и възрастови групи.

Мненията за ВИГОР 300 са положителни навсякъде. Продуктът елиминира импотентността и еректилната дисфункция, като:

-Предизвиква мощна и пълноценна ерекция само до 30- 60 минути след прием
-Действието продължава до 72 часа, от които 4-5 часа свръх ефективно
-Премахва ефекта на преждевременна еякулация ( бързо изпразване )
-Уголемява пениса, като разширява кръвоносните съдове в него
-Действа бързо и безотказно при всеки мъж, гарантирано!
-Повишава либидото и възвръща самочувствието на мъжа
-Увеличава драстично сексуалните възможности

  • Производител: Gaoke Biology Research, USA
  • Опаковка: 10 таблетки х 300мг.
  • Състав: Epimedium Leaf Extract, Cuscuta Seed Extract, Ginkgo Biloba Leaf, Asian Red Ginseng, Saw Palmetto Berry, Muira Pauma Bark Extract, Catuaba Bark extract, Howtorn Berry 

Дозировка: Приема се една капсула от 10 до 30 мин. преди полов акт. Действието на Vigour 300 продължава до 72 часа след прием при сексуална стимулация.

ВАЖНО: Да не се приема с алкохол! Комбинацията от билки изключва употребата на алкохолни напитки. Да не се превишава повече от 1 таблетка дневно!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “VIGOUR 300 USA / ВИГОР 300 – Златна Виагра”