Промо

БОЛДЕНОН / BOLDENONE 300 (EQUIPOISE) MAXPHARM

79.90 лв. 69.90 лв.

В Наличност!

Категории: , .
Етикети: , .
Производител:

Boldenone 300 на канадската фирма MaxPharm с фармацевтично качество, на конкурентна цена! Болденон  300 е доста популярен сред повечето културисти благодарение на неговата уникална ефективност. 

Product Description

Болдeнон 300, познат в Европа и като Equipoise на канадската фирма МаксФарм-за феноменални резултати, на конкурентна цена! Кандският болденон е силно анаболен медикамент с продължителна активност. Добре балансираните андрогенни и анаболни свойства на Болденон 300 ще Ви очароват.

Действие: Полуживотът на естера ундециленат е активен в продължение на 2 седмици. Активното вещество Болденон ундециленат задържа добре азот и гарантира по-голямо разширяване на кръвоносните съдове. Повишава производството на червени кръвни телца, както повечето анаболни стероиди.
С Болденон няма да пораснете изведнъж, вместо това той ще Ви осигури бавен, но постоянен прираст от сила и мускулна маса. Положителните ефекти от Болденон ще са видими, когато се използва за по-дълги цикли. Ще забележите, че придобитата мускулна маса няма да бъде гладка и подпухнала като при употреба на тестостерон, а по-плътна и дефинирана. Тъй като водната задръжка не е голяма, с този канадски Boldenone 300 ще запазите придобитата маса по-дълго. Размерите придобити с Болденон могат да се запазят дълго време след като приемът е преустановен. Болденон 300 е уникален и с това, че е с ниско естрогенно и прогестероново действие. Ако сте страдали от гинекомастия в миналото от Дека дураболин (Nandrolone), Boldenone 3000  ще се окаже много-добра алтернатива.

Дозировка и стероидни схеми: Boldenone 300 остава активен в продължение на дълго време и се инжектира веднъж седмично. Най-често се използва в доза от 300мг. до 500мг.

Той е много гъвкав стероид и може да се комбинира с други анаболи в зависимост от желания резултат. За мускулна маса често се комбинира с Тестостерон. Това ще доведе до сериозен прираст на мускулна маса и сила без страничните ефекти ако се ползва само тесторон в големи дози.

В цикъл за мускулен релеф, размерите, твърдостта и плътността могат драстично да се завишат когато се комбинира с неароматизиращи стероиди като Тренболон Ацетат, Анавар (Oxandrolone) или маслен Винстрол (Stanozolol).

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте формата за контакти.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “БОЛДЕНОН / BOLDENONE 300 (EQUIPOISE) MAXPHARM”