anavar oxandrolone cena maxpharm

Anavar Max (MaxPharm) Oxandrolone

60 таблетки х 10мг

90.00 лв.

В Наличност!

Категории: , .
Етикети: , , .
Производител:

Канадски Анавар на MaxPharm (Oxandrolone) с фармацевтично качество, на конкурентна цена! В опаковката са 60 таблетки в концентрация от 10мг. оксандролон. Anavar осигурява силен прилив на енергия и сила, не задържа вода и не ароматизира.

Product Description

Анавар под името Anavar на MaxPharm Canada.

Anavar Max е анаболен препарат с активен състав оксандролон на компанията MaxPharm Canada. Съединението е известно по фитнес залите като Анавар – анаболен стероид без странични ефекти за релеф и чиста мускулна маса.

Anavar Max е сигурен и ефективен препарат за подобряване на релефа или за покачване на чиста мускулна маса и сила. Въпреки добрите свойства, високата анаболна активност и липсата на нежелани реакции, поради високата цена, Anavar Max не е масово използван. До него прибягват състезатели които се стремят да повишат силовите показатели и издръжливостта си, без да покачват теглото. Предпочитан е от жени културисти, защото не причинява вирилизация.

Анавар Макс от МаксФарм не ароматизира и не потиска присъщото на тялото хормонално производство. Считан за най-безопасният анаболен стероид, Анавар има добро влияние върху белтъчния синтез. Популярен е сред много различни спортни дисциплини. Пауърлифтъри и борци го предпочитат защото този препарат им позволява да останат в същата теглова категория с драстично повишаване на силата. Лекоатлети и колоездачи също масово приемат Анавар заради свойствата му да не вдървява мускулите и да увеличава издръжливостта.

Anavar Max (анавар) не предизвиква голям прираст на маса, въпреки голямото анаболно действие което притежава. При употребата му, нарастването на мускулна маса е бавно, но качествено. Придобитите мускули се запазват за дълго време след спирането му.

Anavar рядко се приема самостоятелно, често се комбинира с други анаболни стероиди за да се подсили ефекта и по-добър краен резултат. Употребата му от фитнес трениращи най-често е свързана с намаляване на подкожните мазнини за постигане на добър релеф. За тези цели Анавар работи добре в комбинация с Винстрол, Мастерон, Примоболан и Параболан. С подобни съчетания, могат да се очакват невероятни резултати.

Подобни анаболни стероиди:

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Anavar Max (MaxPharm) Oxandrolone”