Промо
testosterone undecanoate andriol virigen

Andriol (BioTech) Testosterone undecanoate

100 таблетки по 20мг

80.00 лв. 65.00 лв.

В Наличност!

Категории: , .
Производител:

Тестостерон ъндеканоат (Andriol) на Биотеч Лабс за орален прием. Съдържа 100 таблетки по 20мг. Ефектът на таблетките е в бавното и постепенно освобождаване на тестостерон в организма. Андриол, познат и като Вириген поддържа постоянните му нива в кръвта. Отлично съотношение цена-резултат!

Product Description

Testosterone undecanoate (Andriol) на Биотеч Лабс на таблетки замества мъжкия полов хормон при хора, които имат тестостеронов дефицит или оплаквания, свързани с него. Andriol или оралният Тестостерон ъндеканоат се използва като заместваща терапия при мъже, които страдат от Hypogonadismus, т.е. недостиг на Тестостерон. Препоръчва се на хора, които имат диагностицирана еректилна дисфункция, стерилност (инфертилност), проблеми с либидото (сексуалното желание), страдат от хронична умора, сериозна форма на депресия, загуба на костна субстанция заради ниската концентрация на тестостерон в кръвта. Съдържа 100 таблетки в концентрация от 20мг. 

Действие: Поради добрата си фармакокинетична структура, тестостерон ъндеканоат може да се резорбира през стомашно чревния тракт в лимфната система, вместо в порталната венозна циркулация. Той се натрупва в мускулите и се освобождава постепенно, за дълъг период от време. В действието си този продукт е сходен с Мастерона на таблетки и подходящ за всички, които не желаят да се инжектират. Те са взаимно заменяеми като стероиди.

Дозировка и приложение: За разлика от другите тестостеронови естери, тестостерон ъндеканоат (Andriol)може да бъде приеман освен мускулно като познатия в световен мащаб инжекционен разтвор Nebido на Bayer Pharma AG, Germany, и през устата, на таблетки. Дозировката се определя от Вашия лекар в зависимост от изходните и желани нива, при които се чувствате добре. Обичайна е дозата от 2 до 3 таблетки Andriol дневно.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Andriol (BioTech) Testosterone undecanoate”