Bold 300 BioTech Pharmaceutical

Bold 300 (BioTech Pharmaceutical) Болденон

10 ампули

82.00 лв.

В Наличност!

Категории: , .
Производител:

Bold 300 Boldenone Undecylenate спада към категорията умерено анаболен стероид. Има нисък андрогенен израз и се комбинира с тестостерон и други андрогени. Най-често се използва за увеличаване на мускулната маса, подобряване на кръвоснабдяването и стимулиране на  ЕПО  поколението заедно с повишаване на апетита.

Product Description

Bold 300 е стероиден анаболен препарат, притежаващ слабо срещащо се андрогенно и такова естрогенно действие. Със своите структурни особености, препаратът е идеален анаболен стероид. Действащото вещество на препарата е с молекула много близка до молекулата на тестостерона, различавайки се по удвоената връзка на атомите на въглерода.

Тази модификация позволява на Bold 300 на BioTech Pharmaceutical да притежава същите мощни анаболични свойства като тестостерона, но с намалени андрогенни свойства. Препаратът почти няма ароматизация и добре активира андрогенните рецептори в клетките. Основното действие е в натрупване на мускулатура. За желаещите да натрупат суха мускулна маса и повишат твърдостта на мускулите си, се препоръчва да приемат от препарата в съчетание с други стероиди, например – тестостерон, станозолол и тренболон. Ако искате да постигнете добра венозност и максимално суха маса, то са подходящи съчетания с Примоболан и Винстрол. Препаратът действа непосредствено върху рецепторите и подобрява съотношението на състоянието на азота. Приемът му като инжекции, стимулира изработването в организма на еритропоетин, отговарящ за образуването на червени тела, доставящи кислород за тъканите и клетките, повишава апетита. Препаратът е великолепен стероид за повишаване на венозността. Срокът на откриването му след курса е около 5 месеца.

Прием:
Стандартните дозировки са в граници – 200 до 1000 мг седмично, а курсът е с продължителност – 8 до 10 седмици. Приемът от жени също е възможен в количества, средно от 50 до 100 мг на седмица.

Странични ефекти:
Препаратът Bold 300 на Биотеч Фармацевтикалс не притежава много отрицателни ефекти, независимо че спада към андрогенните. При спазване на необходимите дозировки се наблюдава повишен ръст на окосмяване, оплешивяване, вирилизация – в минимална степен,  задържане на вода и слабо повишаване на кръвното налягане. При свръхчувствителност на организма трябва да се консултирате със специалист.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Bold 300 (BioTech Pharmaceutical) Болденон”