Промо
boldenone max 300-equipoise-maxpharm

Boldenone Max (MaxPharm) Болденон

10мл (300mg/ml)

99.00 лв. 79.00 лв.

В Наличност!

Категории: , .
Производител:

Boldenone Max на канадската фирма MaxPharm е с аптечно качество, като в същото време е на много добра цена! Болденон  300 е доста популярен сред повечето културисти благодарение на неговата уникална ефективност. Той е много добра алтернатива на Дека Дураболина и с него се постигат феноменални резултати. 

Product Description

Обща информация за Boldenone Max на канадската фармацевтична компания MaxPharm:

Болдeнон 300 /Boldenone Max/, познат в Европа и като Equipoise на канадската фирма MaxPharm е с невероятна цена на пазара и с него се постигат топ резултати! Кандският болденон е силно анаболен медикамент с продължителна активност. Добре балансираните андрогенни и анаболни свойства на Boldenone Max ще Ви очароват.

Действие: Полуживотът на естера ундециленат е активен в продължение на 2 седмици. Активното вещество Болденон ъндеканоат  задържа добре азот и гарантира по-голямо разширяване на кръвоносните съдове. Повишава производството на червени кръвни телца, както повечето анаболни стероиди.

С Болденон няма да пораснете изведнъж, вместо това той ще Ви осигури бавен, но постоянен прираст от сила и мускулна маса. Положителните ефекти от Boldenone Max ще са видими, когато се използва за по-дълги цикли. Ще забележите, че придобитата мускулна маса няма да бъде гладка и подпухнала като при употреба на тестостерон, а по-плътна и дефинирана. Тъй като водната задръжка не е голяма, с този канадски Boldenone 300 ще запазите придобитата маса по-дълго. Размерите придобити с Болденон могат да се запазят дълго време след като приемът е преустановен. Boldenone Max е уникален и с това, че е с ниско естрогенно и прогестероново действие. Ако сте страдали от гинекомастия в миналото от Дека дураболин (Nandrolone), Boldenone 300  ще се окаже много-добра алтернатива.

Дозировка и стероидни схеми: Boldenone Max остава активен в продължение на дълго време и се инжектира веднъж седмично. Най-често се използва в доза от 300мг. до 600мг. на седмица.

Той е много гъвкав стероид и може да се комбинира с други анаболи в зависимост от желания резултат. За мускулна маса често се комбинира с Тестостерон, например  Тесто пропионат (Testovis TN) или Andropen TN Pharma. Това ще доведе до сериозен прираст на мускулна маса и сила без страничните ефекти ако се ползва само тесторон в големи дози.

В цикъл за мускулен релеф, размерите, твърдостта и плътността могат драстично да се завишат когато се комбинира с неароматизиращи стероиди като Тренболон Ацетат, Анавар (Oxandrolone) или маслен Винстрол (Stanozolol).

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Boldenone Max (MaxPharm) Болденон”