Промо

BULK 500 MAXPHARM (500MG/ML)

119.00 лв. 99.00 лв.

В Наличност!

Категории: , .
Производител:

Канадски микс (Bulk Mix) на MaxPharm е фармацевтичен продукт, на конкуретна цена! Флаконът от 10мл. съдържа 150мг. Тестостерон енантат, 100мг. Нандролон, 100мг. Тренболон енантат и 150мг. Болденон ундециленат, разтворени  в сусамово масло. Културистите в САЩ и Европа го предпочитат пред всички останали анаболи за мускулна маса и силова подготовка.

Product Description

Канадският микс на MaxPharm е бленда от няколко много ефективни съставки за мускулна маса. В многодозов флакон от 10мл. и концентрация от 500мг в 1 мл. Този анаболен стак е за всички, които търсят мощно средство за състезателна подготовка и предпочитат безкомпромисно качество. Културисти, щангисти и пауърлифтъри оценяват  високо качествата на Bulk Mix 500 на MaxPharm.

Действие: Bulk 500 е уникална формула от 4 активни вещества, които в комбинация постигат удивителен синергичен ефект. В рамките на 2 до 3 седмици се очаква да качите до 15кг. като дозата на този стероиден микс е само 1 мл. седмично! С този канадски анаболен микс ще придобиете зверска сила и ще се превърнете в мускулния пакет, какъвто винаги сте искали да бъдете. Поразителен ефект за кратко време, достатъчно е само да се придържате към протеинова диета и обичайния спортен режим. Bulk 500 на MaxPharm e анаболен стак за екстремни резултати без алтернатива! Заради своята потентност, се препоръчва за напреднали бодибилдъри и професионалисти.

Дозировка и стероидни схеми: Достатъчно за целите на всички състезатели е прием на Bulk 500 един път седмично по 1 мл. от 500мг.

Странично действие: Не препоръчваме употребата на Bulk mix да надвишава 8 седмици.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “BULK 500 MAXPHARM (500MG/ML)”