Промо
nandrolone max 300-deca-durabolin-maxpharm

Nandrolone Max (MaxPharm) Дека Дураболин

10мл (300mg/ml)

99.00 лв. 79.00 лв.

В Наличност!

Категории: , .
Производител:

Nandrolon Max е Дека Дураболин прозводство на канадската MaxPharm. Един добре работещ нандролон деканоат – силно анаболен препарат за изграждане на качествена и трайна мускулна маса.

Product Description

Обща информация за Nandrolone Max на канадската фармацевтична компания MaxPharm:

Nandrolone Max е търговското наименование и активната съставка на анаболния стероид Дека Дураболин, произвеждан от канадската фирма МMaxPharm. Препарата има силно анаболно действие и ниско андрогенно.

Дека дураболин (Nandrolone Max 300mg) не ароматизира, ако се приема в оптимални дозировки, но в по-високи дози, Нандролон деканоат може да ароматизира и да има умерена водна задръжка.

Нандролон деканоат притежава силно анаболно и слабо андрогенно действие. Ефектно повишава чистата мускулна маса и силата. Деката е силен анаболен препарат с продължителна активност. Повишава белтъчния синтез, намалява количеството на катаболния хормон кортизол, стимулира метаболизма и увеличава обмяната на веществата. Nandrolone Decanoate потиска собственото производство на тестостерон и след цикъла е препоръчително да се направи терапия с тестостерон стимулиращи препарати като: Прегнил и Кломифен цитрат.

В медицината Nandrolone Max се изписва като медикамент за лечение на рак на гърдата, остеопороза, язва, тежки изгаряния и загуба на тегло, в следствие на продължително боледуване и др. В културизма Nandrolone Max от 300мг/мл е един от най-безопасните и нетоксични анаболни стероиди, които повишават силата и чистата мускулна маса без да дава сериозни естрогенни и андрогенни странични ефекти.

В зависимост от целите, които искате да постигнете, Дека Дураболина може да се комбинира успешно с много анаболни стероиди. В цикъл за релеф, добра комбинация е Дека с Винстрол, Анавар и/или Мастерон. В цикъл за качване на мускулна маса, Деката работи много добре с Тестостерон Енантат и/или Метан. Това е класическа и много добре работеща комбинация за качавне на солидна мускулна маса. Не използвайте Nandrolone Max с други прогестагени като Тренболон и Анаполон.

Оптималната доза на Деката е от порядъка на 200 до 600мг. на седмица. Поради дългия полуживот на Нандролон деканоат, той може да се инжектира веднъж седмично. Резултатите се наблюдават обикновено след няколко седмици. Оптимална дозировка на Нандроболин за жени е 25-50мг. седмично. Продължителността на приема не бива да надвишава 12 седмици.

При нормално дозиране и продължителност на употреба, Nandrolone Max няма странични действия. Но при високо дози и прием за дълго време може да се наблюдават следните странични ефекти, които след спиране на приема отшумяват: гадене, повръщане, застой на жлъчката (холестаза), жълтеница, акне, леко изразен хирзутизъм,нарушения в растежа на костите при деца – възможно е да се наблюдава евентуално преждевременно затваряне на епифизата.

Противопоказно е за хора със сърдечно-съдови, бъбречни и чернодробни заболявания, болни с епилепсия, глаукома или мигрена.

Спортисти на които им предстои допинг тест трябва да знаят че Дека дураболина (Нандролон деканоат) може да бъде открит и засечен в тялото до 18 месеца след последната инжекция.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Nandrolone Max (MaxPharm) Дека Дураболин”