Промо
oxymetholone biotech pharmaceutical

Oxymetholone (BioTech Pharmaceutical) Анаполон

100 таблетки по 50мг

169.00 лв. 135.00 лв.

В Наличност!

Категории: , .
Производител:

Оксиметолон Oxymetholone  е активното вещество в силния анаболен стероид Анаполон, наричан още Анадрол. Анаполонът е най-силният анаболен стероид на таблетки създаван някога, но също така е и най-токсичният за черния дроб. Покачването на обем и сила е драстично, но не е препарат за начинаещи.

Product Description

Oxymetholone е най-силният анаболен стероид на таблетки, известен още като ANAPOLON (Анаполон), съединение с актвивна съставка Оксиметолон. Познат с различни наименования, като Анадрол например, той няма равен сред оралните анаболи приемани в стероидните цикли за покачване на мускулна маса и сила сред културистите и фитнес трениращите. Но колкото силно е анаболното действие и ефект на Анаполон, толкова по-силни са и страничните ефекти в сравнение с другите анаболни стероиди.

Оксиметолон (Oxymetholone) има 320% по-силно анаболно действие от тестостерона, и е 45% по-високо андрогенен от него. За разликата от повечето анаболи, оксиметолон(Oxymetholone) не потиска толкова силно собственото производство на тестостерон. Въпреки че Анаполон не ароматизира в естроген, той задържа значително количество вода, което не е толкова лошо, понеже силата която дава анаполон може да окаже пагубно въздействие върху ставите на трениращия, заради рязкото повишаване на тренировъчните тежести.

Анадрола Oxymetholone има способността да увеличава броя на червените кръвни телца, като така мускулите успяват да поемат повече кислород, което води до повишена издръжливост и позволява високо интензивна тренировка. Анаполон дава предимно количество и обем, а не качество.

Анаполон Oxymetholone  бързо насища рецепторите, и качването на маса скоро след приема му рязко спада и тогава или трябва да се увеличи дозата, или да се използва в комбинация с друг анаболен стероид.

Анаполон обикновенно се комбинира с Анавар, Параболан, дека-дураболин и примоболан, но ако сте податливи на страничните ефекти от стероидите, за предпочитане е да го използвате самостоятелно, а не с тестостерон например, понеже и двата препарата са силно андрогени стероида и при комбинирането им страничните ефекти се увеличават. Популярна практика след спирането му е, да се продължи с тестостерон енантат или сустанон 250, сред професионалистите е много популярна комбинацията му с параболан и сустанон.

Нормален прием на анаполон е от 25 до 100мг дневно в цикъл от 4 до 6 седмици.

Информация и описание за Анаполон / Оксиметолон, се появява за първи път през 1960, когато международната компания Syntex започва производството му. Заради високата си способност да увеличава производството на червени кръвни клетки (ефект, характерен за почти всички анаболни / андрогенни стероиди), с него започват да лекуват случаи на тежка анемия. Анадрол Oxymetholone бързо добива популярност, не само в медицинските среди но и сред спортистите, която продължава доста дълго време. Но през последните години бяха разработени редица нови методи за лечение, най-вече чрез не стероидния хормон Epogen (еритропоетин), и производството на Anapolon е почти прекратено.

Действието на Анаполон / Анадрол е много по-мощно от който и да е анаболен стероид, като резултатите от това съединение са изключително драматични. Ако начинаещ с анаболните стероиди спортист, започне да приема оксиметолон, само една или две таблетки дневно, твърде вероятно е да покачи 10 до 15 килограма мускулна маса, и често това става за по-малко от 6 седмици. След спиране на приема обаче последва загуба на придобитото тегло с до 30%. Това е следствие при всички анаболни стероиди, но с това съединение загубата е по-голяма. Той задържа много вода в тъканите, която след края на цикъла просто се изпикава. Но това Анаполон действие е по-скоро добро отколкото лошо. Поради задържането на течности и повече синтезиране на синовиална течност в ставите, Анаполона действа, като облекчава болките в ставите и сухожилията, като подобрява тяхната функция. Тренировъчните тежести се увеличават много от силата която дава Оксиметолон, и ако няма това смазване, биха настъпили доста неприятни травми и разкъсвания. И въпреки водната задръжка, придобитите обеми, мускулна маса и сила са доста повече в сравнение с другите анаболни стероиди.

Ефектът от Анаполон / Анадрол е бързо и количествено покачване на обема, мускулната маса и сила. Ефект, който не притежава нито един друг анаболен стероид. Силата и мускулната маса се покачват значително, за кратък период от време. Оксиметолон силно потиска и намалява глобулина свързващ половите хормони, което увеличава свободният тестостерон в кръвта. Този анаполон ефект увеличава прираста на маса и сила. Въпреки че Anapolon/Anadrol е силно андрогенен (производно на дихидротестостерон), той е със структура която не може да ароматизира. Затова при Анаполон липсва свойството, преобразуване в естроген, какъвто има с приема на тестостерон.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Oxymetholone (BioTech Pharmaceutical) Анаполон”