tren 100 BioTech Pharmaceutical

Tren 100 (BioTech Pharmaceutical) Параболан / Тренболон

10 ампули

109.00 лв.

В Наличност!

Категории: , .
Производител:

Tren100 на BioTech Pharmaceutical е добър и качествен Параболан / Тренболон ацетат с добра цена, който действа ефективно за натрупване на чиста мускулна маса и повишаване на силата.

Product Description

Tren 100 е търговко име на анаболния стероид Тренболон в маслен разтвор. Trenbolon 100 е известен повече като – Параболан, един от най-силните анаболни стероиди използвани от фитнес и културизъм трениращите. Parabolan действа добре както в стероиден цикъл за покачване на обем и мускулна маса, така и в цикли за релеф.

Параболан (Trenbolone), без значение от естера, прикрепена към него е най-мощният достъпен инжекционен анаболен стероид за употреба от спортисти и културисти днес.

Tren 100 е изключително гъвкав анаболен стероид, които може да бъде използван буквално за всякаква цел. Parabolan /тренболон ацетат/ е много мощен анаболен стероид, със силен ефект и действие, който не изисква високи дози, за да предизвика благоприятни въздействия върху физиката. Параболан има 5 пъти по-силно анаболно действие и ефект от Тестостерона, което го прави идеален избор за комбиниране в цикъл за сила и / или чиста и качествена мускулна маса. Хубавото свойство и действие на параболан е невъзможността му да ароматизира в естроген, което не предизвиква абсолютно никакво задържане на вода или подуване на корема. При употреба на Параболан (Tren 100) липсват свързаните с Естрогена странични ефекти, което позволява на потребителя да избегне подпухналия и ояден вид, който тежки ароматизиращи андрогени (като Dianabol) ще дадат. Когато се комбинира с подходяща диета и добър тренировъчен режим, ефекта, действието и резултата от приема на Параболан е бързо и значително покачване на чистата мускулна маса и голямо увеличение на силата.

Параболан има много добро действие и ефект в цикъл преди състезание, за орелефяване и чистене на мазнини. Всъщност, той е най-масово използвания анаболен стероид от състезаващите се културисти, и се счита като незаменимо допълнение в цикъл за релеф. Когато мазнините в тялото не са много и се приеме параболан, в съчетание с подходяща диета и тренировки, резултата е много добър. Параболана ще покаже силното си действие и ефект върху изгарянето на мазнините и придаване на твърд и нацепен вид на мускулите.

Активната съставка на Tren 100 е: Trenbolone Acetate. Спортисти на които им предстои допинг тест трябва да знаят че (Тренболон хексахидробензилкарбонат)може да бъде открит и засечен в тялото до 5 седмици след последната инжекция.

Parabolan не ароматизира веднага. Това може да стане при много високи дози или продължителна употреба.  Тренболон също така не предизвиква водна задръжка.

За тези които искат чисти от мазнини мускули и напомпан вид, добра комбинация е Параболан и Винстрол. За тези които търсят голям мускулен обем и сила, добра комбинация е Параболан с Тестостерон и Метандиенон (Метан).

Поради малкото време на разпад в тялото, Tren 100 трябва да се инжектира поне по два пъти седмично. Но в зависимост от опита който има индивида с анаболните стероиди, може да се приема през ден.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Tren 100 (BioTech Pharmaceutical) Параболан / Тренболон”