Промо
Стромба Stanozolol

Stanazolol (BioTech) Стромба / Винстрол

50.00 лв. 45.00 лв.

В Наличност!

Категории: , .
Етикет: .
Производител:

Винстрол / Stanozolol е един от най-добрите анаболни стероиди за изграждане на плътна и качествена мускулна маса без притеснение от гинекомастия и задържане на вода. Отличен продукт за чиста мускулна маса без мазнини.

Product Description

Основното действие и ефект на Винстрола се изразява в повишаване на силата, покачване на чистата мускулна маса и увеличаване като цяло на физическите способности на индивида. Повишаването на обема не е толкова драстично, но придобитата мускулна маса с Винстрол е качествена и се запазва дълго време след спиране на цикъла. Станозолол има свойството да държи тъканите по сухи, което подпомага разграждането на мазнини. Хубавото при Винстрола на таблетки е че има свойството да намалява нивото на ГСХП /глобулино свързване на половите хормони/, което види до повишаване на свободният тестостерон в кръвта. Това прави препарата с високо изграждащи свойства.

Винстрол намира приложение еднакво добре в цикъл за релеф и за маса. Но по-честото му използване е в циклите за релеф. Не е за подценяване и употребата му в цикли за покачване на мускулна маса. Заради силното си анаболно действие и липсата на ароматизация, Винстрол е любим препарат в леката атлетика. Много рекорди са паднали благодарение употребата на Станозолол. Намира добро приложение в спортове където е важно да се запазят килограмите но да се увеличат физическите възможности.

В зависимост от целите които искате да постигнете, Винстрол може да се комбинира успешно с редица добри анаболни стероиди. Ако правите цикъл за релеф, добра комбинация е Винстрол с Параболан, Примоболан и/или Мастерон. В цикъл за качване на мускулна маса, Винстрол работи добре с , Тестостерон Енантат, Дека Дураболин и/или Метан.

Винстрол е синтетичен анаболно-андрогенен стероид с активна съставка Станозолол (Stanozolol). Съединението е производно на дихидротестостерон, и въпреки андрогенните си свойства, действието на винстрол е много меко. Поради добрия ефект който се постига с приема му, Станозолол е масово използван в леката атлетика, фитнеса и културизма.

Винстрол е разработен от Winthrop Laboratories през 1962 г. под търговската марка Winstrol. Първоначално започва да се изписва за лечение на анемия, наследствен ангиоедем, ускорява възстановяването след операцията, за увеличаване на мускулната маса, стимулиране на кръвообразуването, укрепване на костите както и за ветеринарна употреба за стимулиране на апетита при отслабени или болни животни. Малко по-късно винстрол започва да се използва активно в колоезденето, а малко по-късно бързо намира място сред най-използваните анаболни стероиди в спортните среди.

Винстрол (Winstrol) Станозолол Stanozolol (наричан Винстрол или Стромба)
Химично наименование17β-Hydroxy-17-methyl-5alpha-androstano[3,2-cipyrazole
Молекулярно тегло328.49 g/mol
ФормулаC21H32N2O
Полу-живот9 часа (таблетки), 24 часа (инжекционен)
Време за засичане в тялото: до 2 месеца
Анаболен рейтинг320
Андрогенен рейтинг30

Фармакологични свойства

След проникване в клетъчното ядро​​, станозолол активира генетичния апарат на клетката, което води до увеличаване синтеза на ДНК, РНК и протеиновата структура, активира ензимите и повишава нивото на тъканото дишане, окислителното фосфорилиране и синтеза на АТФ натрупван в клетъчните молекули (места където могат да складира енергия/.. Винстрол потиска катаболните процеси предизвикани от глюкокортикоиди. Подобрява трофични тъкани, стимулира отлагането на калций в костите, тялото запазва азот, фосфор и сяра. Проявява хематопоетично действие свързано с повишен синтез на еритропоетин. Винстрол има противоалергично действие, дължащо се на по-високи концентрации на С1 комплементни фракции. Андрогенната активност на Станозолол може да допринесе за развитието на вторични полови белези на мъжки тип.

Ефект и действие на Винстрол

Несъмнено анаболните свойства на станозолол са слаби в сравнение с много по-силни анаболи, но все пак той е надежден препарат за изграждане на качествена мускулна маса. Винстрол оказва ефект в повишаване на силата и ефективно увеличава чистата мускулна маса с цялостно повишаване на физическите способности.

В културизма Винстрол е много популярен анаболен стероид, защото неговото действие се различава от това на останалите анаболни стероиди. Препарата има слаб ефект върху телесното тегло, но прави мускулите релефни, кожата става тънка и вените прозират, от части подпомага изгарянето на мазнините, така че се използва най-вече в цикъл за релеф. Винстрол действа значително за увеличаването на силата и издръжливостта, без да повишава драстично теглото – ценен ефект в силовия трибой и леката атлетика.

Структурно станозололът не е в състояние да се превръща в естроген. Поради което няма нужда да се приемат препарати за потискане на естрогена докато се приема, гинекомастия няма как да се получи дори и сред най-чувствителните спортисти. И понеже естрогена е главният виновник за задържането на вода в тъканите, липсата на ароматизация прави винстрола препарат, с който не се получава водна задръжка. Станозолол дори има свойството и ефекта да отводнява (да изкарва водата) мускулната тъкан. Точно заради това той е най-масово използваният анаболен стероид в цикъл за релеф преди състезание. Големият прилив на сила в съчетание с ефекта на Винстрол да гони водата от тъканите, създава предпоставка за сериозни травми, като нараняване на стави, сухожилия и разкъсване на мускулни влакна. Затова по време на цикъл със станозолол, не злоупотребявайте с моментния прилив на сила.

Винстрол се произвежда в орална /на таблетки/ и в инжекционна форма /ампули или флакон/. Ефекта и действието при двете форми е сходно. Единствената разлика е, че винстролът на таблетки е 17-алфа алкиден и при приема му се наблюдава намаляване нивата на ГСХП /глобулин свързването на половите хормони/, което повишава свободния тестостерон в кръвта. На пръв поглед това свойство дава предимство на оралната форма, но като се има предвид по-доброто усвояване от организма на инжекционната форма, ефекта и действието на двете форми се приравняват. Това което може да се направи за да се извлече максимален ефект от Винстрола е, в стероидния цикъл да се включат и двете форми, да се приема както инжекционно, така и на таблетки.

Начин на прием и дозировка

За мъжете обичайният прием Винстрол, е доза от 40-80 мг на ден, ако се приема под формата на таблетки, и доза от 50-100мг през ден или всеки ден, ако се приема инжекционно. Стероидните цикли с Winstrol имат продължителност 5-8 седмици.

Винстрола на таблетки има по дълъг полу-живот от другите орални анаболни стероиди, и може да се приема само веднъж дневно, но ако дозите са по-високи, разделете дневната доза на два приема. Приемайте преди хранене, за да може да се усвои препарата и да не предизвиква стомашни разстройства.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Stanazolol (BioTech) Стромба / Винстрол”