Промо
Stazol Shree Stromba Winstrol Стромба Винстрол

Stazol (Shree Venkatesh) Винстрол стромба

50 таблетки х 10мг

49.00 лв. 44.00 лв.

В Наличност!

Категории: , .
Етикет: .
Производител:

Stazol е Винстрол /стромба/ на таблетки, производство на Shree Venkatesh – Индия. Качествен винстрол на хапчета, подходящ за чистене на мазнини, релеф и качване на чиста мускулна маса и сила.

Product Description

STAZOL е анаболен стероид с активен състав станозолол, препарат на компанията Shree Venkatesh. Съединението е известно по фитнес залите като винстрол на таблетки или стромба. Stazol е орална версия на станозолол, високо ефективен анабол за подобряване на релефа или качване на чиста мускулна маса и сила. Поради доброто анаболно действие, липса на странични ефекти и добра цена, Stazol е предпочитан анаболен препарат от много атлети.

Stazol има свойството да държи мускулите сухи /без да задържа вода/, което предразполага по-добро и бързо изгаряне на мазнини в период на релеф, при нискокалорична диета. Това в комбинация с добрите анаболни свойства, прави Винстрол предпочитан анаболен препарат в цикъл за релеф, преди състезания.

Stazol (стромба) може да покачи драстично силата без да повиши много телесното тегло. Въпреки високото му анаболно действие, от него не може да се очаква драматичен растеж. Препарата изгражда чиста мускулна маса която се запазва за дълъг период от време.

Действието на Stazol (Shree Venkatesh) се изразява в повишаване на протеиновия синтез, увеличаване на азота в тялото и броя на червените кръвни телца. Това води до мускулен растеж, повишаване на силата и издръжливостта. Съединението не ароматизира (не се преобразува в естроген), затова с употребата му не се забелязва задържане на вода, гинекомастия и други свързани с естрогена странични ефекти.

Както стана ясно, Stazol е винстрол на таблетки, мнозина го наричат стромба. Разлика между инжекционната и оралната форма на винстрол има. Оралната форма на станозолол не се усвоява толкова добре колкото инжекционната, поради загубите при преминаването й през черния дроб. Но този недостатък се стопява, имайки предвид че винстрола на таблетки потиска нивата на ГСХП (глобулина – свързващ половите хормони), от което се повишава свободният тестостерон в кръвта и ефекта от препарата е по-силен.

Stazol може да се комбинира успешно с различни анаболни стероиди, подбрани в зависимост от целите на трениращия. За чистене на мазнини и подобряване на релефа, добра комбинация е Stazol с Примоболан, Анавар или Параболан. Ако целта е покачване на чиста мускулна маса, трябва да се изберат по-силни андрогени, като Тестостерон.

Странични ефекти от Stazol, когато се използва в нормални дози не може да се очакват. При чувствителни индивиди, може да се наблюдава мазна кожа и акне както при другите анаболи, но това е рядкост. Винстрол потиска собственото производство на тестостерон, което налага прилагане на след стероидна терапия когато се спре препарата.

Подобни анаболни стероиди:

Отзиви

Все още няма отзиви.

Be the first to review “Stazol (Shree Venkatesh) Винстрол стромба”